Huzur değil,para islamda..

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bu kadının lüks hayatı şatafatlı Mevlütleri beni bitiriyor..o da yolunu böyle bulmuş işte duan allaha paran bana.!

O elindeki ne öyle çözemedim?

Ben bir beis goremedim... Sen de yap sen de kazan aga

Evin hicbir yerinde satavat luks goremiyorum, bildigin basit bir ev mobilyasi perde secimi avize.... burada garip olan tek sey kadinin maskesi ve maskesinden sallanan aksesuar...

Evin hicbir yerinde satavat luks goremiyorum, bildigin basit bir ev mobilyasi perde secimi avize.... burada garip olan tek sey kadinin maskesi ve maskesinden sallanan aksesuar...
Kadin scorpion gibi maske takmis.
images - 2025-05-21T205554.621.jpeg
Screenshot_20250521-205618.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: W
: )) O kadın ve islamı usüllere göre sahne aldığı organizasyonları görsen,dönen paraları 5 yıldızlı hac seferleri ultra lüks hayatı aklın şaşar.her Mevlüt her sünnet merasimine tonla para alıyor..sosyete islamcıların Dindar solisti.! İsmini vereyimde instagramdan bak bi
Gizem taşçı yaz

• Beğen
: )) O kadın ve islamı usüllere göre sahne aldığı organizasyonları görsen,dönen paraları 5 yıldızlı hac seferleri ultra lüks hayatı aklın şaşar.her Mevlüt her sünnet merasimine tonla para alıyor..sosyete islamcıların Dindar solisti.! İsmini vereyimde instagramdan bak bi
Gizem taşçı yaz
Tamam olm iste teşbihte hata olmaz.
Okudugu makam dogru.
Ettigi dua da problem yok. Sen para kazanmasina mi kiziyorsun , dinin kendisine mi?
Kitabina uydurmus kadin.
Ben bir ateist olarak alistimda.
Sen bir deist olarak hala mi mana yuklemeye calisiyorsun bu olusuma?

• Beğen
Halis Topraga kizmazsiniz bu kadar kadin kendince cabaliyor iste :d
Benim icin no problem ama yabani ideolojisi geregi zengin olan herseye kizmak zorunda.
Din kismina katilirim ama para konusunda katilmiyorum.
Dunya uzerinde en hakim din elbette en kazancli durumlarida beraberinde getirecek.

• Hehe
Çok yapmacık bir tipi var! Hiç dini insanlara hizmet anlamında anlatacak birisi değil..bunu kendince geçim kapısı yapmışlar..insanların manevi duygularını sömürüyorlar

Çok yapmacık bir tipi var! Hiç dini insanlara hizmet anlamında anlatacak birisi değil..bunu kendince geçim kapısı yapmışlar..insanların manevi duygularını sömürüyorlar
Onlarda salak olmasin olm. Esek olursalar sirtlarina semer vuran cok olur.

Türbe yeşili kafasındaki sjsjs

Geri