Huzur bulmak için gözlerinizi kapattığınızda kendinizi en çok nerede hayal ediyorsunuz?

M
  • Kullanıcı Mihrimah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Huzur bulmak için gözlerinizi kapattığınızda kendinizi en çok nerede hayal ediyorsunu

• Sevgilimin yanında

Kullanılan: 3 13.0%
  • Yalnızım ve evdeyim

Kullanılan: 2 8.7%
  • Yalnızım bir ağaç gölgesinde/deniz kıyısında

Kullanılan: 4 17.4%
  • Tanımadığım kalabalık bir grup içindeyim (yüzüyorum, dans ediyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ailemle birlikte

Kullanılan: 2 8.7%
  • Diğer

Kullanılan: 12 52.2%

• Kullanılan toplam oy
    23
hayal etmiyorum. gerekli gereksiz her seyi düsünüp uykuya dalamıyorum genelde.(

Ay dalga geçmesene jdjdjdj
Gözümden yaş geldii.
aaa o da ne pencereden @aegishjalmur ve @Run da bize bakmasın mı? fjfjfkfkdjkr
Stock da başlamış kitap romantizmine :) yaklaşık 11 aydır manitosu olmayınca ne dediğini, yazdığını bilmez hâle gelmiş..
Manitosu olunca güzelleşen tek kadın stock..

Huzur bulmak için gözümü kapatamıyorum, gözümü kapatınca da huzur bulamıyorum. Ne yapcaz???

Benim gibi birkaç ruh hastasına daha denk gelmiştim, gözleri kapatıp çok eski zamanlarda olduğunu düşünmek, mesela Antik Yunan'da bir agorada olduğunu hayal etmek, yahut -hiç yapılmaması gerekir ama ufak bir kaçamak- antik bir kalıntıya avuç içiyle nazikçe dokunmak, sanki o eski zamanlara gitmiş gibi, sanki bir lahza için o dönemki insanların enerjisini hissetmiş gibi duygular yaşatır. Bundan haz alır insan, ve bu huzur verir.

Ay bizim hazlarımız da böyle biraz sanatsal biraz arkeolocik , ay fularım düştü...

huzurevinde.
büyük bir camın önünde sallanan sandalyemde otururken ve pencereden dışarı seyrederken, kapıdan gelen aralanma sesiyle başımı döndürüyorum.
kapıdan giren adama ne var yine ne istiyorsunuz diye soruyor, istediklerinizi getirdik efendim diyerek yanıtlıyor beni.
iyi bırak masanın üstüne diye sinirli ifademle onu gönderiyorum.
istediklerim, dilaltı hapım ve mide koruyucum.

hayali saç beyazlatır.

Bir şehir ve kişi aklıma geliyor.
Kim olduğunu söylemem.

Huzur anca gözünü kapadığında :p

okudugum smut romanlarindan dolayi, gozlerimi kapatip, kendimi bir yerde hayal etmem gerekecekse "huzur" icin, uh, nvm. sadece gulesim geliyor:d

Deniz kenarında şezlongta elimde kitap, dalgaların sesi ve kokusuyla hayal ediyorum…

Uzaylılarla Türk kahvesi içip pişti oynarken n'olacak bu dünyanın hali diye sohbet ederken hayal ettim şu anda

Eğer yapacaksınız sağ elinizi sol omzunuza,sol elinizi sağ omzunuza bir-iki-bir iki- şeklinde belirli bir tempoda vurarak yapın.
Gözlerinizi kapatın ve en güvende hissettiğiniz yeri hayal edin sürekli.
Daha iyi hissedeceksiniz.

Geri