Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam da burada bu kaldırımda burkulmuştu ayağım... Sen tuttun ellerimden kaldırdın... Bak yine tökezledim kaldım... Beklerken seni bir asır mı geçti? ben hiç anlamadım... Öpeceksen öp artık... Dondum kaldım...
Çöp adamlar vardır bir de çöpten hayatlar çöp kadınlar mı ? onlar zaten hep etraftalar... Hadi atın çöplerinizi geri dönüşüm tabutlarınıza belki yeni ruhlar üflenir o vakit arafatta.
Aşkları çöpe atmasınlar
Sanırım daha bir kaç gün önceydi...
Kadının biri akşam yemeği sonrası çöpünü döküyordu karşı sokak da ki
çöp bidonuna
gidip belediyeye bir dilekçe verdim...
Dedim ortalık aşk doldu iğrenç bir halde aşk saflık dan sıyrıldı...
Dedim aşk bidonları da yapmalı
sonra Burak çöpten yiyorlar derler de kanıma dokunur
Aşk'a hiçbir laf dokunmamalı
Babamı yolcu ettim fikrimden yıllar önceydi yine buz kesmiş ellerimde öfkenin teri. Dilime dolanmış kısık bir ses tonuyla ağlardım üstelik o hiç duymazdı ve de görmezdi... Ne de olsa dna tarafından babamdı... Bir sokak artasında güpegündüz karanlık eyledi yine hayallerimi... Aslında farketmez belki bir kaldırım. Belki bir otel odası... Keşke... Çünkü.. Değil de rağmene bağlayabilseydim sevgi sözcüklerimi...
koptu gitti bense arkasından baka kaldım süpürürken yüreğimden diyemediklerimi.
iyah, beyaz kare
hatıralar..
sanki,
renklendiğinde
canımı acıtacak gibi..
bil ki,
izin vermiyorum
sayfaları karıştırmaya,
ve her defasında
şu andan
uzaklaşmaya..