12ci ayin 4unde doganlar ölsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lefty hanım ben koç olsaydım videolarımı beğenmekten vazgeçer miydiniz ?Kardeş olunca insan katlanır bir şekilde ancak eş ya da sevgili ile ömür geçmez.![]()
Lefty hanım ben koç olsaydım videolarımı beğenmekten vazgeçer miydiniz ?Ya da engel
Ne yaptım canımkızlar ne güzel gömmüşsünüz, elinize sağlık <3 şöyle özetleyelim en iyisi bütün burçların erkek temsilcileri rezildir, kepazedir ama kadınları biricik… akrep erkeği çekilmez ama kadını sevilebilir, aslan erkeği çekilmez ama kadınıyla yer yer anlaşırım, başak erkeği düşman başına ama kadınları tatlıdır. şuraya yay, kova, ikizler erkeklerini de eklesinler. balıkların ağlak değil sinsi olduklarını falan. geliyor bana sinir…
doğdunNe yaptım canım
Ben gelene kadar baska yerde lesin sövmüslerdir ,s@Anna Karenina @VERA gelin gelin bu kez bize sövmemişler kdkdj @malumatfuruş u da çağıracaktım ama ona sövmüşler