Huyu Suyu Sevilmeyen Burçlar Hangisidir? İşte Mizacı Bozuk O Burçlar..

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
tN922I.md.jpg

Her insan, diğer insanları olduğu gibi kabul edemiyor. Söz konusu insan ilişkileri olduğunda ise, kişilerin burçları onlar hakkında çok fazla ipucu içeriyor. Bu bağlamda bazı burcun insanları, çevresindeki herkesi değiştirmek için çabalayıp duruyor. Öte yandan insanları olduğu gibi kabul etmeyen o burçları görenler ise, bir hayli şaşkına dönüyor. Peki, insanları değiştirmek için uğraşan burçlar hangisidir?

İşte insanı olduğu gibi kabul etmeyen o burçlar...

Şüphesiz insanları değiştirme isteğinin temelinde kişilerin kendi egosu yatıyor. Söz konusu ego olduğunda ise, herkesin aklına ilk Aslan burcu kişileri geliyor. İnanılmaz derecede bir egoya sahip olan Aslan burcu kişileri, bu ego dürtüleriyle yaşamını sürdürüyor. Bu nedenle en mükemmel insanın kendisi olduğunu düşünen Aslan burcu kişileri, hayatındaki herkesi kendisi kadar mükemmel yapamayacağını düşünse de kendisine en yakın şekilde mükemmel yapmak istiyor. Asla hata kabul etmeyen Aslan burcu kişileri, insanların pek çok özelliğine müdahale ediyor. Öte yandan listenin iki numarasında yer alan o burcun insanları, kişileri değiştirmek için elinden geleni yapıyor.

Zodyak kuşağının en manipülatif insanları olan Akrep burcu kişileri, elbette çevresindeki insanları değiştirmek için uğraşıp duruyor. Her şeyden önce tam bir güven bağı isteyen Akrep burcu kişileri, karşısındaki insanlara güvenebilmek için onları istedikleri kılıflar içerisine sokana kadar uğraşıyor. Zaten Akrep burcu kişilerini Aslanlardan ayıran tek şey egoist değil, paranoyak olmaları oluyor. Öte yandan listenin zirvesinde yer alan o burcun insanları, çevresindeki herkesin kendisi gibi olmasını istiyor!

Son derece mükemmeliyetçi kişiler olan Başak burcu kişileri, tüm dünyanın kendi takıntılarına ve detaycılığına saygı duymasını istiyor. Elbette her insan saygıyı hak ediyor. Ancak Başak burcu kişileri, kendilerine sadece saygı duyulsun istemiyor, etrafındaki herkesin de onlar kadar mükemmeliyetçi ve detaycı olmasını istiyor. Özellikle partnerlerinden ve aile üyelerinden böyle bir detaycılık ve titizlik bekleyen Başak burcu kişileri, herkesi değiştirene kadar çabalamak durmaktan asla yorulmuyor. Kaldı ki, tüm dünyadaki insanlar detaycı olan Başak burcu kişileri, bu sefer elini uzaya atacak kadar çalışkan ve azimli insanlar oluyor!

• Beğenmedim
Tepkiler: ZeL
Yay’ı da beklerdim şahsen.

Akrebim ama kimseyi değiştirmeye çalışmıyorum, olduğu gibi kabul ediyorum, tabii benim sınırlarımı aşıyorsa kabul edemem

Koç duracağı yeri iyi biliyor.d

Akrep ayrilcaliktir

Burçları kendi adıma pek ciddiye almam ancak Koç erkeği bana da hep uzak gelmiştir.

Esasen burçların insanların kişilikleri üzerinde ciddi tesiri var Leftyciğim. Bu şekilde genellemekten çok hazzetmesem de Koç burcu erkeği hakikaten zor. Bilmiş tavırları ve makul olan/olmayan her şeye muhalif yapısıyla bir nevi ömür törpüsü..

Esasen burçların insanların kişilikleri üzerinde ciddi tesiri var Leftyciğim. Bu şekilde genellemekten çok hazzetmesem de Koç burcu erkeği hakikaten zor. Bilmiş tavırları ve makul olan/olmayan her şeye muhalif yapısıyla bir nevi ömür törpüsü..

Üstelik çok ısrarcı da olabiliyor ki burcu ne olursa olsun en sevmediğim insan tipidir.

Bulunduğu ortamda ikizler burcu erkeği şart balık erkeği de olur ama balık erkeği bunu finalde pataklar.Koç erkeği bir ortamda aşırı bilmiş tavırları ve o ortamda bulunan insanlara dolaylı yoldan hakaret eder."Bunlar salak ehe ehe " edasıyla devam eder.Bagirip çağırır bunları kesinlikle ciddiye almayacaksin.

Ozelliklerini bilmiyoruz Favela… Biraz yaz da oyle ovelim

Üstelik çok ısrarcı da olabiliyor ki burcu ne olursa olsun en sevmediğim insan tipidir.

Ahh tabii ya nasıl es geçerim burçla özdeşleşen en net özellik tez canlı ve ısrarcı olması. Erkek kardeşimi kaban almak için bir buçuk gün beklemeye ikna edemediğim bir telefon konuşması yaptık az evvel. Bir buçuk günü bir buçuk yıl gibi algılıyor. Esas büyük baskıyı eve gittiğim gibi bana kapıyı açar açmaz yapacak. Ruhen bu duruma hazırlanmış halde eve geçiyorum üzerimde oluşan baskıyı düşün Leftyciğim.. :)

Valla shini hanım her yerde aynı şey yazıyor. Neymiş efendim özgürlüklerine düşkündür. (sabahtan beri ofiste oturuyorum)

Bulunduğu ortamda ikizler burcu erkeği şart balık erkeği de olur ama balık erkeği bunu finalde pataklar.Koç erkeği bir ortamda aşırı bilmiş tavırları ve o ortamda bulunan insanlara dolaylı yoldan hakaret eder."Bunlar salak ehe ehe " edasıyla devam eder.Bagirip çağırır bunları kesinlikle ciddiye almayacaksin.

Şu özellikler bir başkasının kaleminden yazıldığında anlıyorum ki "koç erkeği" evrensel bir problem.. :)

Ahh tabii ya nasıl es geçerim burçla özdeşleşen en net özellik tez canlı ve ısrarcı olması. Erkek kardeşimi kaban almak için bir buçuk gün beklemeye ikna edemediğim bir telefon konuşması yaptık az evvel. Bir buçuk günü bir buçuk yıl gibi algılıyor. Esas büyük baskıyı eve gittiğim gibi bana kapıyı açar açmaz yapacak. Ruhen bu duruma hazırlanmış halde eve geçiyorum üzerimde oluşan baskıyı düşün Leftyciğim.. :)

Kardeş olunca insan katlanır bir şekilde ancak eş ya da sevgili ile ömür geçmez.:)

Geri