Hüsnü Çoban ın Vurulması

Konu sahibi son olarak 1140 gün önce görüldü
Dizinin son bölümünü Kanal D nin web sitesinden atlayarak kontrol ettim adam yaşıyor ..?
Bugün facebookta cenazesi için etkinlik gördüm ?
Bu adam öldü mü son bölümde ?
Öleceği bölüm yayınlanmadı mı ?
Yayınlanmadıysa bu adamlar bölümden önceye mi getirecekler cenazesini dizi karakterinin ?

10 yıl oldu sanırım bu dizi başlayalı ve hüsnü karakteri o kadar benimsendi sevildi ki o babacan tavırları sıcacık şirin yuvası... sanki bizden biri gibi oldu. Sevenleri de buna istinaden bu paylaşımlara çokça yer veriyor son gunlerde. Dizi cuma akşamı sanırım tanıtımını görmüştüm ben bile duygulandım. Öldüğünü sanmıyorum ana karakter sonuçta ama dizi sonlara yaklastı belki de bitecektir.

izlemiyorumda bugün haber sitesinde rastladığımda reelde öldü felan sandım öyle girdim habere
öyle değilmiş 10 sene televizyonun içine işlemiş diziye artık yeter diyip ayrılmış olabilir.
hiçbiri çakır ve laz ziya ölümü kadar koymamıştır içe.

Dizinin son bölümünü Kanal D nin web sitesinden atlayarak kontrol ettim adam yaşıyor ..?
Bugün facebookta cenazesi için etkinlik gördüm ?
Bu adam öldü mü son bölümde ?
Öleceği bölüm yayınlanmadı mı ?
Yayınlanmadıysa bu adamlar bölümden önceye mi getirecekler cenazesini dizi karakterinin ?
Yarın ki bölümde olacak o dediğin

İstanbul'da adam bırakmadınız hepsini hapishaneye tıktınız, hep bunlar içerdekilerin bedduaları işte .

Hüsnü abi öldü başımız saolsun iyi adamdı geçenlerde walking dead dizisinde gördüm kendisini zombi olmuş :asd:

6PLGpW.jpg

beynini sittümün malları hergün ülkede o kadar şehit verilirken rol icabı ölenlere gidip cenaze töreni düzenliyolar.
bide buna üzülen gerzekler var babası ölse umrunda değil ama sevdiği film karakteri ölünce ağlar
anne babasına saygı göstermez film karakterine saygı ve hayranlık duyar.

Bi Süleyman Çakır değil (kurtlar vadisi)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hüsnü çoban öldi mü
ıssız ajun kaldı mu
mesut öçin aldı mu
emdi suat yırtılur.

yazmis biri :D

8 dediler 10 buçuk olduğu adam bayağı sağlam hala :T:

Beklediğime değdi ama ..
Çok etkileyici bir bölümdü ..

beynini sittümün malları hergün ülkede o kadar şehit verilirken rol icabı ölenlere gidip cenaze töreni düzenliyolar.
bide buna üzülen gerzekler var babası ölse umrunda değil ama sevdiği film karakteri ölünce ağlar
anne babasına saygı göstermez film karakterine saygı ve hayranlık duyar.

Dizi kabadayıları da o nispette.
Her gün şehit verilirken karakterlerde hayatı yaşadığını sanmak.

Şehit ajitasyonu yapan avlu cocukları, onca sehite rağmen akşamları karısını bellemeye devam ediyor. Olacak iş değil. Bunca acıya karşı nasıl sertlesebiliyorsun?

Diziden nasıl bir geçiş oldu o öyle :/

Geri