Hummingbird- Shooter

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar efendim
Böyle bir adamın üye sözlüğünü açmak tabiki bana yakışırdı neden peki ? Çünkü adam forumun esmer açığını kapatacak potansiyelde Sjsjsjs
Kaliteli duruşları severim, farklı olmasıyla da dikkat çektiği için online olması işime geliyor. Gülüyorum bazen çünkü güzel espriler yapıyor. Kazanılması gereken insanlar listesinde. =) Bir de derin ve engin :))

Benim multim sanılan üyelerden sâdece biri : )

• Kahkaha
Tepkiler: ne
tarzını sevdim, yorumlarını okuyorum yaşıyla ilgili henüz net bir fikir edinemedim ama en azından cinsiyetine hakimiz...
serçe hnm, ten rengi kendi beyanı mı, yoksa siz mi atadınız merak ettim? zira foto filan paylaştığına henüz rast gelmedim..

tarzını sevdim, yorumlarını okuyorum yaşıyla ilgili henüz net bir fikir edinemedim ama en azından cinsiyetine hakimiz...
serçe hnm, ten rengi kendi beyanı mı, yoksa siz mi atadınız merak ettim? zira foto filan paylaştığına henüz rast gelmedim..
Gördüm kendisini ten rengi esmer değil kaşı gözü saçı esmer Sjssjsj

Ay esmer miymişşşşş? sklksk
Ya TS’li olmasa çok güzel olurdu da neyseeee. En azından Jesus ortak sevdamız. Şeytanın bacağını kıracağız sezon sonunda =)
Takılmayı seviyorum ve şaka kaldırıyor. Ben bir aykırılığını görmedimm. Saygılı bir bey. Hep olsuuun. jesus’un galibiyeti ile coşalımmm sklsk

Çok böyük böyük gonuşuyorsunuz. Böyük gonuşman guzum

Ya bugün çok minnoş geldi gözüme sklks
Bir şeylere efkarlanmışşşşş
Boş ver sana bir şeh olmasınnnnn
Eee gelelim sadede ne zaman Fenerli yapıyorum seni? Skljjs
Bak @Shooter Jesus sana bir işaret bence. Valla salarım Jesus’u üstüneeee sklnslsk

• Kahkaha
Tepkiler: 00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri