Hümeyra Aydoğdu Kimdir?

Konu sahibi son olarak 919 gün önce görüldü
Hümeyra Aydoğdu Kimdir?

Ekranların genç ve başarılı isimlerinden birisi olarak aktif olarak 2007 tarihinde kariyerine başlamasına karşın kısa sürede çok sayıda projede yer alma başarısını gösteren Hümeyra Aydoğdu, hakkında detaylı bir bilgi olmamasına karşın yalnızca dahil olduğu projelerden elde edilen bilgiler ile tanınmaktadır.

1 Ocak 1982 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu Hümeyra Aydoğdu, 2011 yılına kadar çok sayıda projede bulunmuştur. Yaşamı ya da geçmişte ne yaptığına dair bir bilgi edinilemese de oyunculuk kariyeri ile önemli ilerlemeler kaydetmiştir. Başarılı oyunculuğu yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Hümeyra Aydoğdu kariyerine 2007 tarihinde Aşk Kapıyı Çalınca isimli yapım ile adım atmıştır.

2007 tarihinde ekranlara gelen Aşk Kapıyı Çalınca isimli dizide Begüm Kayral isimli bir karaktere hayat veren başarılı oyuncu bu dizi sonrasında Dağlar Delisi isimli yapımda Tülin karakteri ile ekranlara dönüş yapmış 2008 tarihinde ise Her Halimle Beni Sev dizisinde Buse Beliz isimli karakteri canlandırmıştır.

2009 yılında yayınlanan o dönem pek çok genç ismin yer alma şansı yakaladığı sinema filmlerinden birisi olan Abimm ile sinema dünyasına da adım atan Aydoğdu bu yapımdan sonra bir başka sinema filmi olan Gelecekten Bir Gün isimli projede Berna karakteri ile yer almıştır. Oyuncunun son olarak dahil olduğu proje ise 2011 yılında yayınlanan İnsan Aldandı isimli dizidir.

Geri