Hülya | Çalışmalarım..

Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü
kj616.jpg

Bunu da ben sacmaladım :D:D:D

eline saqlık bitanem :srl:

heLen çalışmaların güzelleşiyor ama yazı fontu indirmen lazım bolbol yazı fontlarında problem var :)

programlarda sıkıntım var kendim arastırıyorum bulduqum kadarı ile bu kadar oluyor :)

Tsk ederim ama imza denemedim hiç deneyim dicem söz bulamadım

Ruhun değiyor nefes alanıma
Usul usul sığmışsın kalbime
En mükemmel misafirim benim..

hem denemiş olursun hem çaktırmadan istek istemiş olayım .Pp

Peki deneyim bakim nasıl olcak :)

avatarın hiç yakısmamıs içimde kalmasın

programlarda sıkıntım var kendim arastırıyorum bulduqum kadarı ile bu kadar oluyor :)

karismis gibi olucak ama yazi fontlarinin programlar ile alakalsi yok canim yazi fontlar PC ye yükleniyor

misal Recorda Script Font | dafont.com

bu Font a download deyip zipdeki TTF belgeyi aciyorsun en üst de install yaziyor ona tiklayinca font otomatik pc de bulunan fontlara dahil oluyor bu sekilde kullandigin her programada MSN skype falan hersey dahilinde ..

karismis gibi olucak ama yazi fontlarinin programlar ile alakalsi yok canim yazi fontlar PC ye yükleniyor

misal Recorda Script Font | dafont.com

bu Font a download deyip zipdeki TTF belgeyi aciyorsun en üst de install yaziyor ona tiklayinca font otomatik pc de bulunan fontlara dahil oluyor bu sekilde kullandigin her programada MSN skype falan hersey dahilinde ..

Anladım bitanem TATLI söyledikten sonra arastırdım indirdim bi kaç tane yorulunca bıraktım tsk ederim ilqine :cici:

Biraz falaz abartılı olmuş sankı ama denemıs oldun yınede eline sağlık : ))

Geri