Hülya Avşar'dan çarpıcı açıklama: Anında saygım biter

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
A PARA ekranlarında Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan’ın sunumuyla yayınlanan Biz Bize programının yeni sezon ilk konuğu Hülya Avşar’dı.

Avşar, “Birlikte olacağım erkek bana muhtaç olmamalı, anında saygım biter. Aşkı, flörtü seven bir kadınım. Kendimi aşka kapamadım ama çok sevmem lazım. Ayrıca kendimden küçük biriyle beraber olmak bana cazip gelmiyor” dedi.

Kaynak

hulya-avsar-dan-carpici-aciklama-aninda-saygim-biter-Z5NAK.png

hulya-avsar-dan-carpici-aciklama-aninda-saygim-biter-Vz83y.jpg

Avşar, “Birlikte olacağım erkek bana muhtaç olmamalı, anında saygım biter. Aşkı, flörtü seven bir kadınım. Kendimi aşka kapamadım ama çok sevmem lazım. Ayrıca kendimden küçük biriyle beraber olmak bana cazip gelmiyor” dedi.

Maddi olarak bağımlı kadın da erkek de ilişkide bir süre sonra değerini kaybetmeye başlar. Denklik bu sebeple çok önemlidir.

Parayı veren düdüğü çalar demeye getümüş ki hahlı

Parayı veren düdüğü çalar demeye getümüş ki hahlı
Davul dengi dengine demiş ve erkeğin her yönden güçlü olmasına vurgu yapmış bence, haklı. :)
Kadının erkeğe saygı duyması isteniyorsa kadının karşısında hiçbir konuda ezilmemelidir.

He. Ezilmemeli emme aynu zamanda centülmen de olmalu. Hayt huyt etmemeli deee mi
Kaba saba ve maço tavırlar olmadan da bir erkek kendini ağırlığını belli edebilir yani zayıflık ile güçlü olmak arasındaki dengeyi kuramayan erkekler biliyorsun ki kullanılmaya ve kadının elinde oyuncak olmaya mahkumdur.

Haklı bir beyan kadınlara muhtaç olan erkeklerden bende haz etmiyorum en azindan kendine yetmeli

Flörtü sevmeyen mi var
Hepimiz flörtöz insanlarız
Herkese hayırlı flörtler dilerim

Yine gündeme gelmek için konuşmuş, ne aşkı yahu bu yaştan sonra. 60 yaşına gelmiş flört edip, sevgili olmadığı adam kalmamış hâlâ aşk meşk diyor. Oturun biraz toplum için ne yapabilirim ona kafa yorun, gerçi rol model olacak birisi değilsin.
Simit yerim diyordu, fakir sevmem diyor.. haklısın, fakir erkeği sadece annesi sever.

Boş konuşmuş. Sanki parası olduğuna emin olmadığı erkekle ilişki kuracakmış gibi.

Geri