Hülya Avşar, Meryem Uzerli'ye sordu: Neden evlenmediler seninle?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çocuk yaştan itibaren bu hayatta tek hedef evlenmek şeklinde düşünce yapısına sahip olunca, evlenmeyi tercih etmeyen kişieri anlamakta zorlanıyor ve kusur gibi algılatmaya çalışıyorlar oysaki sadece istemiyor, bu kadar basit.

Programı yarısına kadar izledim, hülya avşar o kadar saçma şeyler söyledi ki jdjd bir spor muhabbeti var mesela, saçımı başımı yolacaktım:d abartıyorum saçımı başımı hiçbir koşulda yolmam… Meryem Uzerli röpleri çok tatlıdır genel olarak. Yani ben dinlemeyi severim. Çok olgun ve aşmış bir kadın gibi görünüyor. İnançlı, maneviyatı kuvvetli, zihnen sağlıklı, açık görüşlü. Her cümlesine de bu samimiyetle yansıyor. Hülya Avşar, bu programda özellikle bir yerde büyük düşüncesizlik yapıp fark ederek özüre yakın bir şeyler söyledi. Avşar kızı sen neden böylesin kdjd

Her şey sorulabilir ama insanlar bunu çok çirkinleştirebilir ben samimi bilmiyorum Hülya hanımı izlemem de yaşlandıkça prim kasmaya başladı

Hulya avsara tahammul edebildigim tek yer oynadigi erotik filmleri.

Meryem Uzerli’yi konuk eden Fatih Altaylı: Hülya Avşar seni görünce kıskançlıktan çatlayacak

Hülya Avşar'dan açıklama!

Avşar, Instagram hesabından, "Amanın de amanın şu üç dört gündür TT’ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz, ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumlarında faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar. Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem’e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Ortadogulu herhangi bir kadın için mantıklı bir soru.
Neyine sasiriyolar anlamadım.
Sanki farklı hayatları var.
Çoğunuz evlenmeden cinsellik yaşayamayan,evlenmeyi ve çocuk bakmayı başarı sayan,haliyle erkek seçiminde beyinden ziyade damızlık ozelliklere imtina eden kültür mozaiğinin birer parcasisiniz .
Evlenmemiş olmak, 'kız kurusu' kalmak hala psikolojik zorbalık sebebi çevrenizce.
Hülya da yaşadığı coğrafyayı temsil eden sorular sormuş.
Bi anormallik göremiyorum.

Her şey sorulabilir ama insanlar bunu çok çirkinleştirebilir ben samimi bilmiyorum Hülya hanımı izlemem de yaşlandıkça prim kasmaya başladı
Hep oyleydi Hulya hicbir zaman degismediki. Gecmis yillar onun yaptigi sacma hareketler ve potlar skandallarla dolu. Duzenli yaptigi tek guzel sey spor.

Kadını yerden yere vurmuş bir çoğunuz
Hülya Avşar ‘ın aslında sormak istediği şu
Evlilik dışı iki çocuk dünyaya getirmişsin ayrı ayrı kişilerden ikisinden biri evlenmek istemedi mi seninle hani bizim kültürümüzde evlilik dışı gebelik veya çocuk olunca çocuğun babası nikahına alır çocuğunun annesini
kadını olmasa da çocuğu sahiplenmek adına bu böyledir yani
Soruyu aşğlamanın bi anlamı yok küçükseniz bile hepinizin kültürü değer yargıları bunlar

Geri