Hülya Avşar: Fazla zenginlik insana zarar veriyor, yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şarkıcı Hülya Avşar, “Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur” dedi.

Hülya Avşar Sarıyer’deki bir balık restoranından kızı Zehra Çilingiroğlu’yla birlikte çıkarken görüntülendi.

Kızının doğum günü için yemek yediklerini dile getiren Avşar, Türkiye’yi yasa boğan şehit haberleri için “Bir tarafımız acı çekip yanarken bir tarafımız da mecbur şekilde yaşamaya devam ediyor. Her gün dua ediyorum, şehitlerimizin ailelerine de sabır diliyorum” dedi.

1990 yapımı “Hasan Boğuldu” filminde Hülya Avşar’la başrolü paylaşan Yalçın Dümer yıllar sonra bir itirafta bulunmuş, “Hülya sokak ortasında soyunurdu, ben de perde tutardım. Arada gözüm kayardı” demişti.

Avşar, bu açıklamayla ilgili ne düşündüğü sorulunca şöyle dedi: “Olabilir, bu anormal bir şey mi? O erkek, ben kadın. Gayet normal yani. Yalçın’ı çok severim, çok tatlı. ‘Eşek herif sen beni mi dikizliyordun, gizli gizli mi bakıyordun bana he’ diye bağırmam mı gerekiyor, bilmiyorum. Yalçın çok tatlı, bakmış olabilir.”

Kaynak

1705471104246.jpeg

Paranın özgürleştirdiği düşünülse de genel anlamda; kaybedecek ne kadar çok şeyiniz varsa o oranda bağımlı olursunuz çünkü elinizdekileri tutma çabası farkında olmadan sizi bir takım sistemlere / kişilere mecbur bırakabilir.

Yaşamınızı kimseye muhtaç kalmadan sürdürecek miktarda para yeterlidir ve sürekli daha iyisini elde etme çabası insanı yorar, anı yaşamanıza engel olur. Var olmayan geleceği planlamaya çabalarken günü kaçırmaya başlarsınız.

Paranın özgürleştirdiği düşünülse de genel anlamda; kaybedecek ne kadar çok şeyiniz varsa o oranda bağımlı olursunuz çünkü elinizdekileri tutma çabası farkında olmadan sizi bir takım sistemlere / kişilere mecbur bırakabilir.

Yaşamınızı kimseye muhtaç kalmadan sürdürecek miktarda para yeterlidir ve sürekli daha iyisini elde etme çabası insanı yorar, anı yaşamınıza engel olur.
Yaşamınızı kimseye muhtaç kalmadan sürdürecek miktarda para yeterlidir ve sürekli daha iyisini elde etme çabası insanı yorar, anı yaşamınıza engel olur.

buna katılıyorum bana her ay bir yaşamımı idare ettirecek kadar (15 000 usd ) civarı gelse yeter fazlasında gözüm yok yani, ama dolar kuru bu seviyelerdeyse düşer ise 15 30 a çıkabilir

buna katılıyorum bana her ay bir yaşamımı idare ettirecek kadar (15 000 usd ) civarı gelse yeter fazlasında gözüm yok yani, ama dolar kuru bu seviyelerdeyse düşer ise 15 30 a çıkabilir
Trilyonları olup da nereye harcayacağını bilmeyenler var ve o parayı kaybetmemek için 7 sülale çalışıyorlar ancak bir de bakmışlar ki ömür geçip gidiyor, sağlık da mutluluk da para ile satın alınamıyor.

Kişinin yaşam standartlarına göre belli bir miktar zorunlu ancak çok üstü için kendini tüketenler de olabiliyor.

Yav he he.

Yardıma ihtiyacı olan milyonlar var, servetini paylaşabilir?

şu zenginlerin fakirliği övmesi kadar iğreti duran çok az şey vardır. para içinde yüzenler bize kanaatkar olmayı öğretiyor. gerekirse bu günleri simit ekmek yiyip atlatacağız dedikten bir gün sonra lüks restoranda onbinlerce lira hesap ödeyip milyonluk arabsına binip gidenler bir zahmet şuradan s.. gitsin.

Çok zenginlik bizim gibi dejenere toplumlarda dert.

Mesela milli piyangodan bana 400 milyon çıksın istemezdim, bir yer açsam biri gelip silahıyla kasaya oturacak %50 buranın ortağı benim diyecek. Uğraş-dur.

Şirket açıp iş yapayım desem, biri gidecek diyecek ki “bu adam terörist” şirkete kayyum atanacak, mal varlıkların donacak. Uğraş-dur.

Hadi bunları yaşamadın iş yapayım dedin, ihale almak için ona rüşvet ver buna avanta ver. Karakterin erezyona uğrayacak. Uğraş-dur.

Fakirlik övgüsü değil anlattığım şey. Ortalama zenginlik iyidir iyi. 400 milyon değil piyangodan 100 milyon çıksa daha çok sevinirim.

Konu zenginlikten soyunmaya ne ara gelmiş, onu anlamadım.

işveli cilveli kadın
hepimizi gömer gibime geliyor

yardır Hülya hanım
siz seversiniz
nasıl olsa simit yerseniz ekonomik anlamda idare eder diyen birisiniz

Dilan polattan sonra herkes korkuyor zengin olmaya artık. Fakir kalalım boşverin

Fakir olmaktan bahsedilmiyor ve insanın elbette kendine göre bir standardı olacak ancak miktar çok arttıkça kişinin yaşamına özgürlükten çok esaret getirdiğine vurgu yapmış.

Geri