Hükümete yeni cephe açılmıştır...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Zamanında o malum kişiyle kanki olmasaydı, bunlar olmazdı

- Fetullah Gülen
- Gezi direnişi,
- işid ve PKK
- şimdi de TSK eklendi.

Kanımca hükümete yeni cephe açıldı.
AKPyi seçimlerle yenemeyeceği düşünenler, Partilerde umutları boşa çıkanların, gayri resmi yollara başvurdukları izlenimi veriyor bana...

Haksız da gibi gözükmüyorlar... ama yol yanlış... AKP son 10 yılda bu insanlar üzerinde hoyratça tepindiği şahitiz... Bunun elbette bir şekilde faturası olacaktı... Fatura seçimlerde kesilemediği için başka yola başvurdukları gözükmektedir...

İnsanların hayat tarzları ile uğraşmamak gerekir. helde bir cumhurbaşkanısan...

bu tür çalkantılar/ darbe veye benzeriler düşüncemden kesilmeyecektir...
Akıllana dek...

Ülkenin tüm hükümet kanallarını halk belirler, demokrasi bunu gerektirir.
Gezi direnişinin bir yeşilay dayanışması olmadığını zaten herkes biliyor. Bu konuyu diğer siyasi olaylar yanında saymana bakılırsa sen de biliyorsun. Benim anlamadığım şey, sandıkta istediğini alamayan kesimin bir yerlerini yırtarak "Banane ya, ben oynamıyorum." diyerek kaos getirmesi bir tek bana mı garip geliyor? Saydığın şeylerin tamamı oy sandığının dışındaki fikirler çünkü. En sonunda da sandıkla olmayınca darbeyle alalım demişler.

Bence milleti salak yerine koymaktan vazgeçme zamanınız gelmiştir. Çünkü "Bunlar koyun yahu." muhabbetleri de yemiyor.

bunların yanında her gün en az 5 şehidin olduğu doğudaki terör faliyetlerinin darbeyle eş zamanlı olarak durması çok ironik değil mi. günlerdir televizyonda demokrasi gönüllülerinin kutlamaları ve tayyip erdoğandan başka haber yok.

güvenlik böyle üst düzey bir hale gelirken her köşe başında arama yaparken polisler ortalıkta kimlerin gezdiği bile belli olmuyorken ortalıkta uçaklar sürekli devriye için havada gezerken yurt genelinde ve halk bu kadar her şeyi yapmaya hazırken eş zamanlı durması çok mu garip mesela bir çok gezi destekçisi teröristlerle beraber apo ve Atatürk bayaklarını yan yana açarkende dediğin ironiyi yaşadık zaten ama bu Hükümet lehine olunca ironik oluyor değil mi kardeşim:)

Tek dert başta tayyibin olması :D şahsen ben gülüyorum demokrasiyi en çok ağzına alanlar sanatçıların bilmem kimlerin hiçbirinin sesinin şuan çıkmaması da ironik değil mi bir kaç sene öncesine kadar böğürüyorlardı :D neyse diyecek çok şey var

Zamanında o malum kişiyle kanki olmasaydı, bunlar olmazdı

sana bir soru sorayım kardeşim Erbakan bu ülkenin başından nasıl indirildi yada Mursi Mısırın başından hep şunu söylüyorum akıllı bir lider Devletin her kesimine halkına kadar gücünü eline almadan ayıya dayı der ve gücü ondan üstün olduğu zaman ezer geçer Mursi geldiği gibi bir çok zenginin kapasını koparmaya kalktı ama güçlü değildi henüz ve sonu belli

şunu da söleyinm bundan 10 sene önceki haliyle Tayyip Fetullaha böyle kafa tutsaydı bu darbe girişimi sence nasıl sonuçlanırdı?

ßi Kere şöyLe ßir Gözden geÇirmek Gerekir.. İsid Kimdir ? İsid Recep Tayyip Erdoğan'ın Arkasında Durup Destek Verdiği SuçLuLarını Hiç ßir zaman Terörist iLan Etmediği Şeriatçı ßir Örgüttür .. Pkk Kimdir ? Recep Tayyip Erdoğan'ın HaLkını Acımasızca KatLettikLerini ßiLe ßiLe ALınLarından Öpüp DavuL zurna ÇaLdırdığı ßir Terör Örgütüdür.. FetuLLah GüLen Kimdir ? FetuLLah GüLen Recep Tayyip Erdoğan'ın YoL Arkadaşı , ßirLikte Cuma NamazLarına KatıLdığı Kankası :) ßen ßu oLanLara İlahi AdaLet Diyorum.. He Darßeyi asLa destekLemem Mümkün DeğiL.. O ßir Kaç ÇapuLcunun Farkı Şu.. Recep Tayyip Erdoğan Pkk ßaşı AßduLLah ÖcaLan'a Sayın Derken O ÇapuLcuLar "Terörist ßaşı Apo" Dedi.. Recep Tayyip Erdoğan FatuLLah GüLen'e Hocam Diyip ELini Eteğini Öptüğünde O ÇapuLcuLar " Feto " dedi İşde Fark ßu.. ßu Darße dedikLeri Şey Kendi HesapLarında anLaşamayan PeşkeşçiLer Askerimize Yazık EttiLer Okadar.. ALLahLarından ßuLsunLar. !

Geri