Hükümete yeni cephe açılmıştır...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
- Fetullah Gülen
- Gezi direnişi,
- işid ve PKK
- şimdi de TSK eklendi.

Kanımca hükümete yeni cephe açıldı.
AKPyi seçimlerle yenemeyeceği düşünenler, Partilerde umutları boşa çıkanların, gayri resmi yollara başvurdukları izlenimi veriyor bana...

Haksız da gibi gözükmüyorlar... ama yol yanlış... AKP son 10 yılda bu insanlar üzerinde hoyratça tepindiği şahitiz... Bunun elbette bir şekilde faturası olacaktı... Fatura seçimlerde kesilemediği için başka yola başvurdukları gözükmektedir...

İnsanların hayat tarzları ile uğraşmamak gerekir. helde bir cumhurbaşkanısan...

bu tür çalkantılar/ darbe veye benzeriler düşüncemden kesilmeyecektir...
Akıllana dek...

üç beş çapulcunun şikayeti geriye kalan kısmı bağlamaz şikayeti olan çıksın meydana ben şikayetçiyim desin
ülkenin refahını istemeyen başımızdaki kişileri hazmedemeyen bazı çevrelerin atıp tutmasında başka birşey değil.

bla bla bla neyse bir şey demek istemiyorum yiyin la birbirinizi

bir gurup böyle bir şey yaptı diye koskoca orduyu cephe göstermek nasıl bir mantıktır ki hele pkk ışid derken cephe diye TSK demek ya bırakın böyle saçmalamayı bir iki çürük meyve gördü diye o meyveyi ömürce yemem demek gibi

Sorgulamayan arastirmayan sadece gosterilene inanmaya ayarli bir toplum
Dusunen ve gelismis toplumlarin kolesi olur.
Buyuk ulke kavrami buyuk ceneyle olmaz ekonomi ile olur. 400 milyar $ borcu olan bir ulkenin 6 trilyon $ ihracati olan bir ulkeye bizi kiskaniyor demesi akli basinda olan her turk vatandasi icin utanctir.
Siyasal islam politikasi ile kuru propagandadan ibaret olan bu hukumetin pislikleri yakinda ortaya cikacak.
O gunde burada yazacagim ama bakalim sizlerin cevaplamaya yuzu olacak mi ?

Açılan cephe hükümete değil Türk milletinedir. Bu cepheyi açanlarda hükümetçe korunmuş ne istedilerse verilmiştir.
Bu cephe ile Türk silahlı kuvvetlerinin en önemli generalleri sahte deliller ile tutuklanıp itibarsızlaştırılırken hükümetin başı ''Ben bu davanın savcısıyım'' demiştir.

Bugün FETÖ nün başlattığı kalkışmanın olabileceğini de günler aylar öncesinden, ''ırkçı- faşist- darbeci- demokrasi düşmanı'' dedikleri suçsuz oldukları bilindiği halde Ergenekon'dan yıllarca silivri zindanlarında yatmış olanlar, salıverildiklerinde, ''vatan sağolsun'' diyen gerçek kahramanlarımız bildirmişlerdi.
Bu kalkışmayı da önleyen silahlı kuvvetlerimizin içerisindeki bu kahraman vatan evlatlarıdır. TSK içindeki vatansever Türk askerleri olmasa bu hainlerin başarılı olması an meselesiydi. TSK yı karalamak için şehidine, ''kelle'' diyen Tayyip'i parlatıp, ''kahraman'' yapmaya çalışanlar şunu iyi bilmeliki bu gibi ifadeler kimseye bir şey kazandırmaz.
Asker olmadan bu ülke ayakta duramaz!

Yakında wikileks belgeleri açıklanacak düzmece belgeler bazı vatan hainleri de çıkacak bu belgeler üzerinden havlayacak fırsat bu fırsat saldıralım diyecek az aklı olan ülkenin nerelerden nereye geldiğini görür de böyle bir günde fırsatçılık yapmayım milliyetçi vatan sever olur ama Nerde hainliği kanına işlemiş bazılarının

su konuya sirf kim ne kadar sacmalamis diye bakmaya girdim, ve gordum gulup cikiyorum.

Konuyu açan, saçmaladığını kendisi de biliyor, lakin ''yağma hasanın böreği'' misali, kendisine düsman bellediği TSK ni de hedef tahtasına koymuş. Safız ya!

bunların yanında her gün en az 5 şehidin olduğu doğudaki terör faliyetlerinin darbeyle eş zamanlı olarak durması çok ironik değil mi. günlerdir televizyonda demokrasi gönüllülerinin kutlamaları ve tayyip erdoğandan başka haber yok.

Sorgulamayan arastirmayan sadece gosterilene inanmaya ayarli bir toplum
Dusunen ve gelismis toplumlarin kolesi olur.
Buyuk ulke kavrami buyuk ceneyle olmaz ekonomi ile olur. 400 milyar $ borcu olan bir ulkenin 6 trilyon $ ihracati olan bir ulkeye bizi kiskaniyor demesi akli basinda olan her turk vatandasi icin utanctir.
Siyasal islam politikasi ile kuru propagandadan ibaret olan bu hukumetin pislikleri yakinda ortaya cikacak.
O gunde burada yazacagim ama bakalim sizlerin cevaplamaya yuzu olacak mi ?

Dış borcu en büyük olan ülkeler ekseriyetle en büyük olan ülkelerdir. Dış borç ülkenin gelişmişliğini yada gelişmemişliğini göstermez.

Dış borcu en büyük olan ülkeler ekseriyetle en büyük olan ülkelerdir. Dış borç ülkenin gelişmişliğini yada gelişmemişliğini göstermez.

niye öyle diyorsun sen forumun ekonomi,bilim,sanayi,sanat,uzay, vs uzmanlarından dahamı iyi biliyorsun.

Trilyon dolar ihracatı olan ülkelerde milyar dolarlar elbette bir sorun teşkil etmez.
Ancak üretmeyen aksine tüketme sınıfındaki ülkeler için tamda kullanılacak ölçüttür.

Trilyon dolar ihracatı olan ülkelerde milyar dolarlar elbette bir sorun teşkil etmez.
Ancak üretmeyen aksine tüketme sınıfındaki ülkeler için tamda kullanılacak ölçüttür.

Amerika birleşik devletleri hem dış borcu en çok olan ülke hemde ihtalatı, ihracaatını geçememiş bir ülkedir.

bunların yanında her gün en az 5 şehidin olduğu doğudaki terör faliyetlerinin darbeyle eş zamanlı olarak durması çok ironik değil mi. günlerdir televizyonda demokrasi gönüllülerinin kutlamaları ve tayyip erdoğandan başka haber yok.

Bu durum benim de dikkatimi çekti .. Milli bayramlarda güvenliği sağlayamayız diye törenleri iptal ettirenler milleti meydanlarda gelişigüzel bir kalabalığa çağırıyorlar ve ne hikmetse! hiç bir terör eylemi gerçekleşmiyor ( iyi ki de gerçekleşmiyor ) sanırım bu pkklı ve işidli teröristler de demokrasi kutlaması yapıyorlar :) başka açıklama bulamıyorum ..

Amerika birleşik devletleri hem dış borcu en çok olan ülke hemde ihtalatı, ihracaatını geçememiş bir ülkedir.

Mesajimi anlamamissin.
Yari yariya dolu bir havuza bosala su havuzdan cikandan fazlaysa havuz dolar hatta tasar.
Ancak havuzdan cikan su bosalan sudan fazlaysa o havuz tamamen bosalir.

Abd ekonomisi kat ve kat buyuk ancak turkiyedeki israf yolsuzluk hirsizlik tum buyuk devletlerle yarisir.
Sende bilirsin ki borc elbet olur ancak kabul edilebilir olan donrulebilir miktardir. Turkiye borcu borcla kapatiyor.

Mesajimi anlamamissin.
Yari yariya dolu bir havuza bosala su havuzdan cikandan fazlaysa havuz dolar hatta tasar.
Ancak havuzdan cikan su bosalan sudan fazlaysa o havuz tamamen bosalir.

Abd ekonomisi kat ve kat buyuk ancak turkiyedeki israf yolsuzluk hirsizlik tum buyuk devletlerle yarisir.
Sende bilirsin ki borc elbet olur ancak kabul edilebilir olan donrulebilir miktardir. Turkiye borcu borcla kapatiyor.

ABD nin giden parası gelen parasından daha çok resmi kayıtlara göre. Hep borcu atması gerekmez mi? Zaten sürekli borcuda artıyor. Döner sermayesi yok yani. Bir iyi bir kötü olsa ortalamadan kurtarabilir. Yada ekonomisi için halktan bir çıkar sağlıyor.

ABD karşılıksız para basıyor, sıkıysa alma diyor mecburen alıyoruz.Belki alan uyanıklar olur deyip bizde mi bassak!?. :bekle

Bu durum benim de dikkatimi çekti .. Milli bayramlarda güvenliği sağlayamayız diye törenleri iptal ettirenler milleti meydanlarda gelişigüzel bir kalabalığa çağırıyorlar ve ne hikmetse! hiç bir terör eylemi gerçekleşmiyor ( iyi ki de gerçekleşmiyor ) sanırım bu pkklı ve işidli teröristler de demokrasi kutlaması yapıyorlar :) başka açıklama bulamıyorum ..

abi ülkedeki bütün terör faliyetlerini durdurmak adına bi darbe de başbaşa ikimiz yapalım mı. <33

ABD nin giden parası gelen parasından daha çok resmi kayıtlara göre. Hep borcu atması gerekmez mi? Zaten sürekli borcuda artıyor. Döner sermayesi yok yani. Bir iyi bir kötü olsa ortalamadan kurtarabilir. Yada ekonomisi için halktan bir çıkar sağlıyor.

Uyarmama izin ver lutfen, konu turkiye ABD degil

Geri