Hükümet yargıya müdahale ediyor mu ?

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç'ın olay yaratan açıklamalarından sonra gündeme gelen ' Hükümet yargıya müdahale ediyor mu ? ' soruları daha fazla sorulmaya başladı.

Sizce hükümet yargıya müdahale ediyor mu ?

hayır etmiyor.kendisi yargı zaten

İsine gelmeyen her hakim ve savci
Paralel devletin adami denilerek gorevi degisyiriliyorsa

Ergenekon,balyoz gibi davalari istedikleri gibi yonlendirebiliyorsa
Once bunlar vatan haini
Daha sonra yargilama da bazi eksillikler yasandi diyerek
Birileri icin kullanilabiliyosa

E haliyle mudahale ediyor demektir.

Not: bunlari soyledim diye paralel devletten sanmayin beni de
Siradan,basit guleni ve akp yi sevmeyen herhangi bir vatandasim.

ZN74VA.jpg

Erdogan iktidarda iken muhalefette imiş gibi siyaset yapabilmek için hayali düşmanlar yaratır.onu ayakta tutan bu muhalif mücadeledir.en güzel yaratılabilecek düşman da dış odaklı olmakla ve bürokrasiye sızıp ve ele geçirerek iktidara ortak olmakla suçlanabileceklerdir.paralen yapı dediği şey kendisini iktidara taşıyan ve orduyu tasfiye edip emniyeti şekillendiren güç değil midir? Bu gücü besleyen büyüten tepemize çıkaran kendisi değil midir? Boynuz kulağa geçince olaylar kontrolden çıkıyor tabi

21. yüzyılın padişahlık sistemi onlar ne müdahalesi ayıp ayıp :)

Etmiyor diyen in kafası güzeldir.
Adamlar yolsuzluktan yargilanamadi bile:p

"yargıya müdahale ediyor" diyen de hala akp ye oy veriyor.yani bunda bir beis görmüyor."koskoca başbakan elbet yargıya karışacak" diyor.burası çok ilginç olan nokta.işte bu nedenle bu ülkede verilen milli mücadele,millete karşı ve millete rağmen yürütülmektedir.tek bir örneği yoktur dünyada.

"yargıya müdahale ediyor" diyen de hala akp ye oy veriyor.yani bunda bir beis görmüyor."koskoca başbakan elbet yargıya karışacak" diyor.burası çok ilginç olan nokta.işte bu nedenle bu ülkede verilen milli mücadele,millete karşı ve millete rağmen yürütülmektedir.tek bir örneği yoktur dünyada.

Abi kime niye oy verdigini bilmeyen var sen neden bahsediyorsun?:(

cumhuriyet ile yönetilen bir sistemde Başbakan istediği gibi yargıya karışabiliyorsa kusura bakmayın bu Cumhuriyetin zayıflığıdır:)

daha önce de dedim.eğitimli adam istemeyen hükümet,eğitimi sistemli biçimde baltalamaya devam etmektedir.bugün insanlar ilköğretimde bile okul kapabilmek için çocuk yarıştırmaktadır.ne için?çocuğu imamhatipe mecbur olmasın diye.benim param var.çocuğumu koleje gönderiyorum.umrumda değil.sonrasında kanadaya gidecek.yani çocuğu rezil olacak adam ben değilim.A+ hastanede tedavi olabilirim.ama bunlara sahip olamayan destekliyor hükümeti.çok ironik.ironik de değil ahmakça

daha önce de dedim.eğitimli adam istemeyen hükümet,eğitimi sistemli biçimde baltalamaya devam etmektedir.bugün insanlar ilköğretimde bile okul kapabilmek için çocuk yarıştırmaktadır.ne için?çocuğu imamhatipe mecbur olmasın diye.benim param var.çocuğumu koleje gönderiyorum.umrumda değil.sonrasında kanadaya gidecek.yani çocuğu rezil olacak adam ben değilim.A+ hastanede tedavi olabilirim.ama bunlara sahip olamayan destekliyor hükümeti.çok ironik.ironik de değil ahmakça

Insan denilen varlik midesi aç ise midesi kutsaldır midesi dolduktan sonra diğer dünya ile ilgilenmeye başlar ve hükümet bunları çok güzel bi şekilde yönetiyor sorun yok.

Insan denilen varlik midesi aç ise midesi kutsaldır midesi dolduktan sonra diğer dünya ile ilgilenmeye başlar ve hükümet bunları çok güzel bi şekilde yönetiyor sorun yok.
kasıtlı cahil ve aç bırakılıyorlar.böylece Tanrı kral olarak sonsuza dek hüküm sürüyorlar

Karışmıyor diyenin aklına şaşarım çünkü karışıyor

Anayasa değişikliği
Hakim savcı görev yeri değişikliği
Yolsuzluk yapıldığı halde ceza almaması
Öcalan ile görüşmesi
Polis memurlarının görev yeri değişikliği

Bu ve bunun gibi birçok sebep var iken hala diyorsanız ki karışmıyor büyük bir yanılgı içindesiniz yargıya karışmayan kişi partisinin kapanacağını duyduğunda delil toplanırken etekleri tutuşup ta Anayasa değişikliğine gitmez.

Geri