Huawei HG655d kurulumu nasıl olur?

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 922 gün önce görüldü
W08Oo2.jpg

z3Ozj6.jpg

Bende normalde superonline modemi var ev telefonuda turkcell modem arızalı olduğu için ttnetin modemini getirdim taktık ama hiç bir şekilde driver veya kurulumunu yapamadım, takılı olduğu zamanda 192.168.2.1 e giriş yapamadım internet yok dediği için olmadı nasıl kurulumunu yaparım arkadaşlar yardım edin?

pppoe ayarları var orada farklı dns gireceksin. düzenle gibi bir şey olması lazım.
yeni bir sayfa açılacak. mevcut bilgileri girdiğinden farklı.
oraya diğer hizmetten aldığın kullanıcı adı şifre bilgilerini gireceksin.

Şimdi öncelikle dsl ışığı yanıyor mu?

192.168.1.1 veya 1.2 deneyin

Modem daha önce kullanılmış gibi eğer öyleyse gömülü kullanıcı bilgileri duruyordur siz mi kullandınız daha önce bu modemi? Daha detaylı bilgilendirme yaparsanız makbule geçer.

Aslında en temizi modemi resetlemek (sıfırlamak) sağlayıcıdan almış olduğunuz üyelik kullanıcı adı ve parolasını hatırlıyorsanız bunu uygulayabilirsiniz.

Driver gerekli değil otomatik tanımlanır, internet sağlayıcınızdan kaynaklanan bir problem yoksa dsl ışıgınızın yanması modemin arayüzüne girmeniz ve kurulum yapmanız için yeterli.

Şimdi öncelikle dsl ışığı yanıyor mu?

192.168.1.1 veya 1.2 deneyin

Modem daha önce kullanılmış gibi eğer öyleyse gömülü kullanıcı bilgileri duruyordur siz mi kullandınız daha önce bu modemi? Daha detaylı bilgilendirme yaparsanız makbule geçer.

Aslında en temizi modemi resetlemek (sıfırlamak) sağlayıcıdan almış olduğunuz üyelik kullanıcı adı ve parolasını hatırlıyorsanız bunu uygulayabilirsiniz.

Driver gerekli değil otomatik tanımlanır, internet sağlayıcınızdan kaynaklanan bir problem yoksa dsl ışıgınızın yanması modemin arayüzüne girmeniz ve kurulum yapmanız için yeterli.

Hımm
Modem takılı olduğunda 192.168.2.1 e giriş yapamıyorum
Daha önce abim ofisinde kullandı.
Power yanıyordu lan yanıyordu birde voip yanıyordu voip telefon işaretiyle kırmızı yanıyordu

Kuzey O zaman size gelen hatta tanımlanmış olan bilgilere uyum sağlamaz, siz sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi biliyor musunuz? Onlar ile kurulum yapmanız gerekli.

Yani arayüze girseniz bile elinizde üyelik bilgileri olmadan internete bağlanamazsınız.
192.168.1.1 denediniz mi? İp adresi değiştirilmediyse modenin arayüzüne 1.1 ile giriş yapabilmeniz lazım aynı hatayı veriyor ve giriş yapamıyorsanız modemi sıfırladıktan sonra default olarak 192.168.1.1 olması lazım.

ben de aynı sistemde kullanıyorum, internet sağlayıcım superonline modemim ttnet. pppoe ayarlarından yeni servis sağlayıcı ekliyorsun yukarıda yazdım.

Kuzey O zaman size gelen hatta tanımlanmış olan bilgilere uyum sağlamaz, siz sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi biliyor musunuz? Onlar ile kurulum yapmanız gerekli.

Yani arayüze girseniz bile elinizde üyelik bilgileri olmadan internete bağlanamazsınız.
192.168.1.1 denediniz mi? İp adresi değiştirilmediyse modenin arayüzüne 1.1 ile giriş yapabilmeniz lazım aynı hatayı veriyor ve giriş yapamıyorsanız modemi sıfırladıktan sonra default olarak 192.168.1.1 olması lazım.

192.168.2.1 veya 1.1 de girmiyor sıkıntı orada girebilsem sorun kalmayacak

Kuzey Ağ bağlantılarını açın takılı olan enternet bağlantısına tıklayın çıkan ekranda ayrıntılar olacak oranın bir resmini çeker misiniz hangi ip adresi gözüküyor bakalım.

Örnek
042612_0743_UnutulanKab2.jpg

22-0.png

O modemin saglam oldugunu dusunmuyorum

Eger bilgisayirinda modemin kolay kurulum cdsi yuklu ise kaldir
Bahsi gecen 192 ile baslayan ip adreslerini gir eger kolay kurulum varsa bunlari girsende bi ise yaramaz hangi internet servis saglayicisini kullaniyorsun onuda belirt

Geri