htc one mi s4 mini mi?

Konu sahibi son olarak 2625 gün önce görüldü
Şimdi bende s4 mini var ve dün htc one diye bi telefonun varlığını resmen hatırladım ki tasarim yüzünden(boyut, arka kapak vs) ve elde verdiği his yüzünden elimdeki telefon daha bi kaç ayda uvey evlat muamelesi görmeye baslamisken bu one fena halde kafamı karıstirdi bir kere görüntüsü harika siyah renk de bile ele aldgin zaman resmen kalitesini belli ediyor yorumlara baktigimda gayet hızlı olduğunu okudum ki uç dakikalik kullanimda bile gösteriyor bunu fakat su noktalarda takıldım
Tamir yonunden servis yönünden nasil bi cihaz
İkinci el almaya kalksam bi sıkıntı yaratabilir mi
Uç dört aylik s4 miniden vazgeçmeye değer mi
Hic sense arayüz kullanmamis biri olarak kolay alisabilirmiyim
Ve genel itibari ile nasil bi cihaz

Kullanan yada fikri olan az aydinlatabilirse çok iyi olacak.
:)

Yekta kardeşim de var ve o kullanıyor.
Telefon mini den kat kat yüksek bir kapasite de olan bir telefon ve kullanım şekli çok rahat.
2 el almanı tavsiye etmem.
Tamir yönünden bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Şu anlık Kartal da ve Mecidiyeköy Cevahir de garanti servis bakım yerleri var.
Ancak batarya konusunda malum çok çabuk bitiyor (:
Mini günlük sana yetiyor ise bence kal o telefonda.

Müsait olursam ayrıntılı yazarım, ama şu kadar söyleyebilirim ki Htc One yanında S4 Mini telefon değildir.

Şimdi bende s4 mini var ve dün htc one diye bi telefonun varlığını resmen hatırladım ki tasarim yüzünden(boyut, arka kapak vs) ve elde verdiği his yüzünden elimdeki telefon daha bi kaç ayda uvey evlat muamelesi görmeye baslamisken bu one fena halde kafamı karıstirdi bir kere görüntüsü harika siyah renk de bile ele aldgin zaman resmen kalitesini belli ediyor yorumlara baktigimda gayet hızlı olduğunu okudum ki uç dakikalik kullanimda bile gösteriyor bunu fakat su noktalarda takıldım
Tamir yonunden servis yönünden nasil bi cihaz
İkinci el almaya kalksam bi sıkıntı yaratabilir mi
Uç dört aylik s4 miniden vazgeçmeye değer mi
Hic sense arayüz kullanmamis biri olarak kolay alisabilirmiyim
Ve genel itibari ile nasil bi cihaz

Kullanan yada fikri olan az aydinlatabilirse çok iyi olacak.
:)

En zevk aldığım durumlardan birisi de telefon kıyaslamasıdır. Bu tarz konularla ilgili bana her türlü soruyu sorabilirsin.

Sorduğun sorulara ithafen, HTC kullanan birisi olarak bir kez daha telefon alırsam yine HTC marka br telefon alırım. Çünkü bu zamana kadar kullandığım cihazlar arasında bu kadar sağlamına rastlamadım ki, senin bahsettiğin HTC One, şuan benim kullandığım HTC One X'den de daha sağlam bir cihaz ve 2013 yılının en iyi akıllı telefonu seçildi. Tamir ve servis yönünden sana sıkıntı yaratmaz. Ama yine de satın aldığın yerden, cihazın hangi servise bağlı olduğunu araştırmanı öneririm.

Normal şartlarda HTC One marka/model cihazlara KVK Teknik Servis bakar ve bu servis depertmanı şuanda Türkiye'nin iki büyük teknik servisinden birisi.

Sense arayüzü ise, seni farklı hissettirir. Kullanması çok zevkli.

S4 Mini ile HTC One'ı kıyaslaman bile yanlış çünkü kesinlikle çok daha büyük bir gömlekten bahsediyoruz. HTC One, S4 Mini'ye göre daha yüksek depolama kapasitesine, daha fazla RAM'e, daha güçlü bir işlemciye ve işlemci çekirdeğine sahip. Ayrıca 4 katı daha fazla ekran çözünürlüğü var. HTC One ile, 3G açıkken bile %60 daha fazla şarj süresi edinirsin.

He S4'ün daha iyi özellikleri yok mu dersen var tabi. Mesela, S4 Mini'ye haricen hafıza kartı takabilirsin.

Ama onun dışındaki bütün özellikler HTC One lehine.

NOT: İkinci el için bir şey diyemem. Nasıl kullanılmıştır bilemeyiz.
Hem ikinci el hem de garantili ve güvenilir bir şey istersen, Şengüller İkinci El Cebim'i araştırmanı tavsiye ederim. İkinci el cihazı 6 ay garanti ile veriyorlar.

En zevk aldığım durumlardan birisi de telefon kıyaslamasıdır. Bu tarz konularla ilgili bana her türlü soruyu sorabilirsin.

Sorduğun sorulara ithafen, HTC kullanan birisi olarak bir kez daha telefon alırsam yine HTC marka br telefon alırım. Çünkü bu zamana kadar kullandığım cihazlar arasında bu kadar sağlamına rastlamadım ki, senin bahsettiğin HTC One, şuan benim kullandığım HTC One X'den de daha sağlam bir cihaz ve 2013 yılının en iyi akıllı telefonu seçildi. Tamir ve servis yönünden sana sıkıntı yaratmaz. Ama yine de satın aldığın yerden, cihazın hangi servise bağlı olduğunu araştırmanı öneririm.

Normal şartlarda HTC One marka/model cihazlara KVK Teknik Servis bakar ve bu servis depertmanı şuanda Türkiye'nin iki büyük teknik servisinden birisi.

Sense arayüzü ise, seni farklı hissettirir. Kullanması çok zevkli.

S4 Mini ile HTC One'ı kıyaslaman bile yanlış çünkü kesinlikle çok daha büyük bir gömlekten bahsediyoruz. HTC One, S4 Mini'ye göre daha yüksek depolama kapasitesine, daha fazla RAM'e, daha güçlü bir işlemciye ve işlemci çekirdeğine sahip. Ayrıca 4 katı daha fazla ekran çözünürlüğü var. HTC One ile, 3G açıkken bile %60 daha fazla şarj süresi edinirsin.

He S4'ün daha iyi özellikleri yok mu dersen var tabi. Mesela, S4 Mini'ye haricen hafıza kartı takabilirsin.

Ama onun dışındaki bütün özellikler HTC One lehine.

NOT: İkinci el için bir şey diyemem. Nasıl kullanılmıştır bilemeyiz.
Hem ikinci el hem de garantili ve güvenilir bir şey istersen, Şengüller İkinci El Cebim'i araştırmanı tavsiye ederim. İkinci el cihazı 6 ay garanti ile veriyorlar.

Aklımda ki bütün soru işaretleri kalktı.
Ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.

HTC one bencede arkadasım kullanıyor gayet memnun. ama bence android yerine iphone geçiş yap:)

ben htc one kullanıcısıyım şimdi o kadar para verdik beğenmemezlik olmaz sonra keriz falan derler, ısınma problemi var ki bunu bariz bir şekilde hissettiriyor telefonu 6 ay gibi bir süreden sonra yandı neyse ki garanti kapsamında yapıldı ama ara ara donuyor ses yönünde çok iyi beats audio boru deyil yani karar senin ama htc m8 e bi bak derim

Tekrar değiştirmek istediğimde bunu alıcam ama m8 ile arasında o paraya değecek fark var mı.

htc nin her telefonu kalitelidir zaten youtube dende karşılaştırdığında samsung la donanım ve özellik olarak kıyaslanamaz. Ayrıca samsung pazar malı gibi herkesde var sinir bozucu birşey kaliteli olsa bile çok kullanılan şeyi almam ben . :)

Geri