Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kayiprihtim.com
bu kadar sıkı takipçisin bu dizi hakkında mutlaka görmüşssündür beni de mutlu etmek için söylüyorsun diye düşünüyorum : )))) yine de teşekkürler.umarım yeni sezon seni mutlu eder.bak yine mutlu oldum. 16 hazirana suracikta ne kadar kaldi ki. tesekkur ederim @Divine Heart fragmani daha once gormemistim, simdi sayende gordum ^^
ben genelde bu bilgileri isyerindeki laburatuvar calisani nerdy arkadaslarimdan aliyorum. sosyal medyada takip etmiyorum (forum ve insta haric, onu da gorursem veya sen mentionlarsan). hahah seni yalanciktan mutlu etmek icin degil yani. ayip ediyorsun :dbu kadar sıkı takipçisin bu dizi hakkında mutlaka görmüşssündür beni de mutlu etmek için söylüyorsun diye düşünüyorum : )))) yine de teşekkürler.umarım yeni sezon seni mutlu eder.
anlaştık teşekkürlerben genelde bu bilgileri isyerindeki laburatuvar calisani nerdy arkadaslarimdan aliyorum. sosyal medyada takip etmiyorum (forum ve insta haric, onu da gorursem veya sen mentionlarsan). hahah seni yalanciktan mutlu etmek icin degil yani. ayip ediyorsun :d
Game of Thorens'i ilk izlediğim de beğenmemiştim sıkıcı gelmişti,uzun süre sonra ikinci defa izlediğimde biraz daha sardı fena değildi,bunu da ilk izlediğimde aman aman beğendim diyemem ama tarz olarak çok iyi yapım.Biz büyük merakla başlayalım dedik ama sarmadı hiç :S ilk bölümde kaldık.
Game Of Thrones'i beğenerek izledik harika bir yapıt ama bunu bilemedim ya o diziden sonra sarmadı. :s şu sıra dizi arıyoruz bizde tavsiyeniz varsa alırım.Game of Thorens'i ilk izlediğim de beğenmemiştim sıkıcı gelmişti,uzun süre sonra ikinci defa izlediğimde biraz daha sardı fena değildi,bunu da ilk izlediğimde aman aman beğendim diyemem ama tarz olarak çok iyi yapım.
bilirsiniz ben pek dizi izlemiyorum,film piyasasıda durgun.3 cisim problemi Game Of Thrones yaratıcıları tarafından yapılmış,o izlenebilir.Game Of Thrones'i beğenerek izledik harika bir yapıt ama bunu bilemedim ya o diziden sonra sarmadı. :s şu sıra dizi arıyoruz bizde tavsiyeniz varsa alırım.
Onu bekliyordum zaten dün girdi sanırım. Biraz korku da var onda bakalım.bilirsiniz ben pek dizi izlemiyorum,film piyasasıda durgun.3 cisim problemi Game Of Thrones yaratıcıları tarafından yapılmış,o izlenebilir.
kayiprihtim.com
kayiprihtim.com
kayiprihtim.com
ben 1. bolumunu izleyebildim sadece. ufak tefek tatli yogunluklarimi atlattigim gibi, ben de bir oturusta izlemeyi dusunuyorum (dusunuyorum, evet, ne yapacagim belli degil yine :d) bakalim sen nasil bulacaksin. 29-30 temmuz butun bolumler tamam galiba.@Thalassa spoiler içeren yeni haberler var,izlemeye başladın mi nasıl gidiyor dizi ?
ben sezon finaline kadar bekliyorum yoksa bekleyemiyorum hafta hafta.