Hoşlanmadığınız insan karakteri hangisidir ?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü

Hoşlanmadığınız insan karakteri hangisidir ?

• Kendini begenmiş

Kullanılan: 19 46.3%
  • Geveze

Kullanılan: 1 2.4%
  • Şıp Sevdi

Kullanılan: 5 12.2%
  • Küfürbaz

Kullanılan: 2 4.9%
  • Kaba

Kullanılan: 2 4.9%
  • Diger

Kullanılan: 12 29.3%

• Kullanılan toplam oy
    41
Duygu sömürüsünü hayat felsefesi yapmış,
şıpsevdi,
kıskanç,
Yalancı,

laçka.

Kendini olduğundan farklı göstermeye çalışan,yüze gülüp arkadan ana bacı yedi sülale kötü konuşup beddua eden,bütün bunları pişkinlikle gizlemeye çalışıp kendini yerin dibine sokan,yaşının olgunluğuna erişememiş aklını birtek fitne fesat için çalıştıran,hayatı boyunca hiçkimsenin saygısını,sevgisini kazanamamış ama kendini hint kumaşı zanneden karaktersiz karakterlerden hoşlanmam.

yetki sahibi olunca alt rütbesindekilere ikinci sınıf insan muamelesi yapanlardan, bi de bunları "helal be, aslansın" şeklinde destekleyenlerden pek hoşlanmıyorum. neyse ki bu forumda hiç yok öyle insanlardan. :p

Kendini beğenmiş kibirli insanları kolayca kırabilen en kötüsüde kırdığının bile farkında bile olamayan rahat insanlar.

en kötüsü kendini beğenmiş insan tipi. çoğu düzelmez. böyle gelmiş böyle gider (:

Kendini çok begenmi$lerden nefret ediyorum. Kibirli kendini öven Görgüsüzler i$te

Göstericilerin yolu kapatması üzerine milim ilerlemeyen otobüsün içinde, bir ağız dolusu küfür eden, hemen yanı başındaki genç kıza hitaben, 'öyle deme kızım, onlar da bizim insanımız' diyen teyzenin dünya görüşünden sipariş ettirdim. MNG kargoyla gelmiş geçen gün, artık ben de kimseden nefret etmiyorum. Adını bilmiyorum ama iyi ki varsın la teyze.

Koca forumda geveze şıkkını işaretleyen benmişim sadece vaybe ilginç :D
Gevezelikten kastım boş konuşan anlamındadır..

Kendini kasan oldiģundan farkli gösterme çabasi içinde olanlar

Geri