Hoşlanmadığınız insan karakteri hangisidir ?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü

Hoşlanmadığınız insan karakteri hangisidir ?

• Kendini begenmiş

Kullanılan: 19 46.3%
  • Geveze

Kullanılan: 1 2.4%
  • Şıp Sevdi

Kullanılan: 5 12.2%
  • Küfürbaz

Kullanılan: 2 4.9%
  • Kaba

Kullanılan: 2 4.9%
  • Diger

Kullanılan: 12 29.3%

• Kullanılan toplam oy
    41
Dalkavuk, ukala, dedikoducu, alayci, cahil, tembel vesaire :p

Kendini beğenmiş, ukala, kibirli, her şeyi ben bilirim, insanları küçümseyen, yalancı ve boş boş konuşanları sevmem.

Yalaka insanları sevmiyorum. Yalancıları, iki yüzlüleri. İşine geldiği gibi hareket edenleri. Mikserleri, yüzsüzleri. Her şeye burnunu sokan hadsizleri. Dedikoducuları, yüzüne derdin ne dediğinde kıvırıp arkandan sallayanları. Ha birde kendini acındırmak için elinden geleni yapan acizleri sevemiyorum. Napim?

**Spam/Adversiting** insanlara tahammulum yok birde insanlar iyi desin diye insanlık numarası yapanlar

kufurbaz, kaba ´, kendini begenmis ve laubali

herkes bunları sayıyoda bu saydıkları kimler acba merak ediyorum :D neyse bende sayılanlardan onlardan hoşlanmıyorum :p

kendini beğenmiş tiplerden hiç haz etmem

kendisiyle çelişen. bir takım değerleri var gibi gösterip sürekli ahlak bekçiliği yapan ama kendisine bir kez olsun dönüp bakmadan insanları yargılayanlar. sözüyle eylemi birbirini tutmayanlar. hegemonya kurmak isteyenler. yaptığı işe, statüsüne kapılıp da diğerlerine yukarıdan bakanlar, insanları etiketlerine göre değerlendirip özden ve özünden uzaklaşanlar. bu liste uzar gider :)

yapmacık ezık kısılıgı olmayan burnu havalarda tiki olan kızlardan arabesk dınleyen kızdan nefret ederım.ikiyüzlü ama acık sozlu ınsanları severım

Kibirli,cıvık,yalaka,tutarsız,özenti insanlar.

Sürekli kendini beğenen,herkesin kendi hakkında konuştuğunu sanıp kendince yazıp çizen,ukala,sürekli insanların sözünü kesen ve insanlar yokmuş da bu hayatta sadece kendi varmış gibi davranan insanlardan hazzetmem.

Sarhosları hor görenlerden haz etmiyorum

Geri