Hoşlanılan Kızın Lezbiyen Çıkması

• Kullanıcı scope
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 70 gün önce görüldü
böyle konuları karşılıklı açın kardeşim
tek taraflı ilerlemesin

@ZaNa gay konusunda eğleniyosun burada kusmuk atıyosun yakışıyo mu

bence de devam ettirilsin..........
(bkz: hoşlanılmayan gayin erkek çıkması)

Ayy gına geldi bu bu saçma konulardan neyse fikriniz odur zikriniz konu mu kalmadı yahu ıyyykkk yani yeterin da

@ZaNa gay konusunda eğleniyosun burada kusmuk atıyosun yakışıyo mu
İkiside çok gereksiz konular toplumun IQ seviyesini ortaya koyuyor bende artık çok iyi anlıyorum ülkecek neden bu haldeyiz kjkjkjkh

Lezbi Yen, Ali Sami Yen'in torunudur. Güzel bir hanımefendidir, hatta haza hanımefendidir, hele ki Galatasaraylıysanız, ne hoş bir tesadüftür, size durup durup dedesinin anılarını anlatır.

Vatsabı var mı, hemen tavliyım.

Ayy gına geldi bu bu saçma konulardan neyse fikriniz odur zikriniz konu mu kalmadı yahu ıyyykkk yani yeterin da

İkiside çok gereksiz konular toplumun IQ seviyesini ortaya koyuyor bende artık çok iyi anlıyorum ülkecek neden bu haldeyiz kjkjkjkh
gay konusunda böyle yazmamışsın gülerek eğlenerek yazmışsın

kımıyorum

''gayet normal bir durumdur''
: P

@ZaNa
şok geçirme bu benim klasik sözlerimden yoksa istemem yani : D

Daha acısını yaşadım ;

Bir kız arkadaşım vardı üniversite 1de. İlk “aşka benzer” hisleri yaşadığım kadındı diyebilirim.

Olmadı, ayrıldık. Kız arkadaş yaptı kendine, lezbiyen oldu.

O kadar mı kötüydüm …..
Resmen kadına tercihlerini sorgulatmışsın...

Resmen kadına tercihlerini sorgulatmışsın...
Öyle olsu biraz…

Yıllar sonra tekrar arkadaş olarak konuşuyoruz, dayanamadım sordum zaten. “O kadar mı berbattım da kalktın komple erkeklerden kaçtın?” dedim.

“Hayır, senle dahi yürütemediysem bir ilişki başka bir erkekle yürütebilmemin imkanı olmayacağını anladım. Sorgulamama sebep oldun, teşekkürler.” dedi.

Egom okşanmıştı öyle diyince. Hala iyi arkadaşızdır.

Trans lezbiyen mi düz lezbiyen mi
Bkz. Cinsiyet kimliği ile cinsel kimliği karıştırmak .
Trans erkeklere gay demeniz gibi..

çalıştığım otelin spa bölümünde bi personıl tıreynır vardı....... ama tam tıreynır yani kız benden iri akşam kızları lojmanlarına bırakıyor falan...... erkekler olarak arkasından da konuşuyoruz tabii kesin şöyle böyle diye...... müdürü buna yavşıyormuş, sezon sorununda adamı darp edip kız kankasıyla birlikte işten ayrılmıştı....... kız, kankisi değilmiş....... lezbiyenlerle ilk tanışmam böyle olmuştu......

Trans lezbiyen mi düz lezbiyen mi
Bkz. Cinsiyet kimliği ile cinsel kimliği karıştırmak .
Trans erkeklere gay demeniz gibi..
Ulke daha huysuz virgin'ni cozemedi. Gay ile escinsel arasinda olan farka gelene kadar ebesinin awmi kadar yol katetmeleri lazim.
Ulke hepsini tek baslik altinda inceler.
Erkek yada kadin olmayan ve kutlesi olan hersey toptur asfkj

Misilleme konuda bulunun soruya donersek;
Ne tur bir lezbiyen olduguna bagli. Gercekte olan ile internet de gordugumuz lezbiyenler arasinda fark vardir.
1.secenegi bulmak neredeyse imkansiz olacagindan 2.secenek de bulunan lezbiyenlerden direkt uzaklasmak gerekir.
1.secenek tum sansinizi tek bir gun de kullandiginiz bir karambole gelirse ne olursa olsun firsati kacirmamanizi tavsiye ederim.
images (21).jpeg

Son düzenleme:
Ulke daha huysuz virgin'ni cozemedi. Gay ile escinsel arasinda olan farka gelene kadar ebesinin awmi kadar yol katetmeleri lazim.
Ulke hepsini tek baslik altinda inceler.
Erkek yada kadin olmayan ve kutlesi olan hersey toptur asfkj

Misilleme konuda bulunun soruya donersek;
Ne tur bir lezbiyen olduguna bagli. Gercekte olan ile internet de gordugumuz lezbiyenler arasinda fark vardir.
1.secenegi bulmak neredeyse imkansiz olacagindan 2.secenek de bulunan lezbiyenlerden direkt uzaklasmak gerekir.
1.secenek tum sansinizi tek bir gun de kullandiginiz bir karambole gelirse ne olursa olsun firsati kacirmamanizi tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 94488

Güzel bir örnek.
Trans olmayan lezbiyen ya da gayi anlamak-tahmin etmek kendileri itiraf etmedikçe mümkün değil.

kankiş tontiş demeye devam edersiniz
üzülmeyin

Forumda bi Taksim delisi Cenk eksik.

images

Bi an hoşlandığım kızın lezbiyen çıktığını düşünüp napardım ki diye aval aval düşünmeye başladıydım. Höfff bıktım bu kadar empatiktüel olmaktan…….

Geri