scope
Platin Üye
-
-
-
-
böyle konuları karşılıklı açın kardeşim
tek taraflı ilerlemesin
tek taraflı ilerlemesin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İkiside çok gereksiz konular toplumun IQ seviyesini ortaya koyuyor bende artık çok iyi anlıyorum ülkecek neden bu haldeyiz kjkjkjkh@ZaNa gay konusunda eğleniyosun burada kusmuk atıyosun yakışıyo mu
gay konusunda böyle yazmamışsın gülerek eğlenerek yazmışsınAyy gına geldi bu bu saçma konulardan neyse fikriniz odur zikriniz konu mu kalmadı yahu ıyyykkk yani yeterin da
İkiside çok gereksiz konular toplumun IQ seviyesini ortaya koyuyor bende artık çok iyi anlıyorum ülkecek neden bu haldeyiz kjkjkjkh
Resmen kadına tercihlerini sorgulatmışsın...Daha acısını yaşadım ;
Bir kız arkadaşım vardı üniversite 1de. İlk “aşka benzer” hisleri yaşadığım kadındı diyebilirim.
Olmadı, ayrıldık. Kız arkadaş yaptı kendine, lezbiyen oldu.
O kadar mı kötüydüm …..
Öyle olsu biraz…Resmen kadına tercihlerini sorgulatmışsın...
Ulke daha huysuz virgin'ni cozemedi. Gay ile escinsel arasinda olan farka gelene kadar ebesinin awmi kadar yol katetmeleri lazim.Trans lezbiyen mi düz lezbiyen mi
Bkz. Cinsiyet kimliği ile cinsel kimliği karıştırmak .
Trans erkeklere gay demeniz gibi..

Ulke daha huysuz virgin'ni cozemedi. Gay ile escinsel arasinda olan farka gelene kadar ebesinin awmi kadar yol katetmeleri lazim.
Ulke hepsini tek baslik altinda inceler.
Erkek yada kadin olmayan ve kutlesi olan hersey toptur asfkj
Misilleme konuda bulunun soruya donersek;
Ne tur bir lezbiyen olduguna bagli. Gercekte olan ile internet de gordugumuz lezbiyenler arasinda fark vardir.
1.secenegi bulmak neredeyse imkansiz olacagindan 2.secenek de bulunan lezbiyenlerden direkt uzaklasmak gerekir.
1.secenek tum sansinizi tek bir gun de kullandiginiz bir karambole gelirse ne olursa olsun firsati kacirmamanizi tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 94488