hoşlanılan kız/erkek hakkında forum oyunlarından bilgi toplamak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Forumdan birinden hoslaniyosan tabiii goz oyunlari bi arar sonra nereye ne yazmis dunya siyaset ve ask iliskiler konusunda postlari derin takibe alinir. Cunku o bir insan degil direk ona sorarsaniz yada acilirsaniz oyun oynamaz fikirlerini saklar falan fbı gibisiniz :T:

Forumdan birinden hoslaniyosan tabiii goz oyunlari bi arar sonra nereye ne yazmis dunya siyaset ve ask iliskiler konusunda postlari derin takibe alinir. Cunku o bir insan degil direk ona sorarsaniz yada acilirsaniz oyun oynamaz fikirlerini saklar falan fbı gibisiniz :T:

bu arkadaşın tecrübelerinden faydalanın forum üyecikleri :p

uplayın bu yorumumu :asd:

Hoşlanılmak istiyorsak forum oyunlarının kapısını çalıyoruz, anlaşıldı..d

Siz bakmayın konu içerisindekilerin “hadi canım”, “ben şok” filan dendiğine. Aksine 2015-2018 yılları arası forumsalın reyting rekorları kırdığı, kimin elinin kimin cebinde belli olmadığı Brezilya dizilerinden farksızdı. Haliyle bilgi toplama ağı için en elverişli konular forum oyunlarıydı. Hem yürümenin, hem laf sokmanın... Çekirdek/kolacı tayfadan biri olarak 70-80 kişinin toplandığı “içinizde bir şey kalmasın” konularını hatırlayanlar favlasın ltfn.

forum oyunlarından topladığın bilgi / pm'de görünen bana şeyi hatırlatıyor internette gördüğüm / bana gelen...
forum oyunlarındaan bi kere bilgi toplarken masterchef walison'u buldum dedim, yasin obuz geldi.

sey gıbı degıl mı bu ; hoslandıgı erkegı stalklarken sanal butık acan kadın ? skjs

Her zaman bu şekilde bilgi toplarım, hoşlandığım erkeği her daim oyunlarda üstteki üye hakkında ne düşündüğüne dair yazdıklarından tanırım...

Hoşlandığım üyelerden hiçbiriyle flörting duruma bile gelemedim...(flörting kelimesini stockdan öğrendim, kullanmak istemiştim hep)

Ben hep topladığım bilgilerle kişileri karıştırıyorum :( Yaşlılık zor.

Camdan düşerken tutacak mı tutmayacak mı çok önemli ilk kıvılcım.p

Geri