Hoşlanılan kişiyi görmezden gelmek

Konu sahibi son olarak 2319 gün önce görüldü
Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır, bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.

Sigmund Freud.

Alıntı yapmak yasaktı, kamkim Sigmund Freud’dan alıntı yapmış.
Süresiz banlamazsınız inş. :(

:bekle Tamamen kapılaları kapatmak lazım

bence hoşlanıyorsun
ama hoşlanma

sevince alnına YOLUNA CANIM FEDA yazılı ışıklı tabela taktıranlar olarak hiç yapamadığımız bir şeyyy.

şimdi.... belli etmem , kapımda köle ederim :pp

(bkz: iterken çekmek)

Demek ki eskiden bana bakmayan, adeta ben yokmuşum gibi davranan kızlar benden hoşlanıyormuş.

~ aşık olduğumu belli etmemeye çalışayım ~

twitter>vekilince>menşın at> muharrem bey nevşehir mitingi 59. dakikada sesiniz titremiş umarım endileşenecek bir durum yoktur????? ayrıca erikli içirmişler, çankırı mitingi 27. dakikada olduğu gibi saka içerseniz ph'ı 8.22 olduğu için sağlığınız açısından daha faydalı olur:hppy:

Simdi burcumun ozelligi olaraktan boyle birsey mumkun

Ama fakat lakin cok nadir kullanmisimdir.

Bizden gectigi icin pek saaaapamiyoz artik

hoşlanacağım kişi
gel bi göreyim

Ben hoşlandığım kişiyi görmek için uğraşırım. Karşıma çıksın bakışalım, görünce mutlu olayım diye :)

Hoşlanıp bakmıyorsan, bakmak istediğinde çift görebilirsin..

Kaybetmekten baska bir işe yaramaz. Hemm kim umursanmamayı sever ki..

Bende rahatsız etme, darlama korkusu var. Daha önce bu sebeple darlandığımdan mütevellit midir bilmem, asla belli edemem ben bulunduğum ortamda birinden hoşlandıysam. Düşman falan sanabilir kişi beni kendine o derece.

Belki gerçekten de görmüyordur.
Lütfen bu ihtimal de dürtsün sizi tşkler

eğer yeşil ışık emareleri yansıtmıyorsa
bir süre böyle devam edilebilir : P

Liseden ne zaman mezun olmayı planlıyorsun Çiçero?
Kaçan/kovalanır hesabı yapıyorsa eğer bu kişi,başkasına kaptırdığını anlayınca ağlayarak günlüğüne yazar.

Geri