Hoşlanılan kişiye bir kahve içelim daveti nasıl yapılmali ?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kahve içicem, bana eşlik etmek ister misin?
O işin olacağı varsa alacağın yanıt evet olur. Olacağı yoksa kendini yorma zaten.

• Hımm
Tepkiler: ne
kahve bahane sohbet sahana

kalk lan nazlanipda oyalama beni hadi bir kahve yapda icelim

Seninle bir gün oturup birer Kahve içelim mi? (Geleceğe yönelik bir teklif ve geri çevrilme ihtimali düşük.)
hayır ismail abi, bir gün ifadesi belirsizlik ve demek ki başka flörtleri de var düşündürtücülük....... birer ifadesi de cimrilik, belki 2 tane içeceğim sana ne........

hayır ismail abi, bir gün ifadesi belirsizlik ve demek ki başka flörtleri de var düşündürtücülük....... birer ifadesi de cimrilik, belki 2 tane içeceğim sana ne........
Bu gün dendiğinde vakti olmayabilir o an. Kesin ret gelir.

Bu gün dendiğinde vakti olmayabilir o an. Kesin ret gelir.
Yok abi. Kendisi de istiyorsa ret gelmez. O gün gerçekten işi varsa ve buluşmakta istiyorsa, bugün olmasın ama şu gün olsun diye kendi tarih verir. Bak şimdi mesela;

@Stockholm Sendromu bugün sana kahve ısmarlayayım mı?

Yeşil yol filmini izledin mi diye sorarım.

Matbaaya gidiyosun. Güzel böyle fiyonklu kelebekli bir davetiye seçiyorsun. Üzerine de " Benimle kahve içmeye var mısın" yazdırıyorsun. İlgili şahsa teslim ediyorsun. Davetiyeye yazdırdığın gün saat ve adreste hazır bekliyorsun. Gelirse ne alâ..

Simdi kahve fincanini tutusu nasi kahveden bir yudum alip kahve fincanini tekrar masaya birakisi filan cok tatlimi sonra sohbete devam edişi. Filan bunlar onemli detaylar yani :emoji_relaxed:

Bir taşta iki kuş

Geri