Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fazla yanlı bir yorum olmuş. Sırf normale döner umuduysa çok yakışıklı olduğu için bir gay ile yıllarca arkadaşlığını devam ettiren kadın biliyorum. Yani kadınların begenisi hemen bitiyormuş ama erkeklerin beğenisi artıyormuş öyle mi? Eğer bu ölçülebilir olsaydı tam tersi bir oran çıkabilirdi. Ben şimdiye kadar hiçbir erkek dostumun kardeşimin bir lezbiyen güzelliği hakkında konuştuğuna şahit olmadım. Ama kadınlar gaylardan çok bahsederler. Öyle veya böyle çok bahsederler. Neden?Kadınların hemen beğenisi bitiyor değil mi böyle bir durumda ?
Mesela bir erkeğin beğendiği bir kadında böyle bir durum yaşansa beğeniyi daha da arttıracağı inkar edilemez bence![]()
Fazla yanlı bir yorum olmuş. Sırf normale döner umuduysa çok yakışıklı olduğu için bir gay ile yıllarca arkadaşlığını devam ettiren kadın biliyorum. Yani kadınların begenisi hemen bitiyormuş ama erkeklerin beğenisi artıyormuş öyle mi? Eğer bu ölçülebilir olsaydı tam tersi bir oran çıkabilirdi. Ben şimdiye kadar hiçbir erkek dostumun kardeşimin bir lezbiyen güzelliği hakkında konuştuğuna şahit olmadım. Ama kadınlar gaylardan çok bahsederler. Öyle veya böyle çok bahsederler. Neden?![]()