Hoşlandığınız kişi aşık gibi sevmezse kardeş gibi sevsin mi?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hoşlandığınız kişi aşık gibi sevmezse kardeş gibi sevsin mi?

Leyla ile Mecnun da Yavuz'un "sen kendi actigin yaraya pansuman mi yapiyorsun Eylül" deyisi geldi aklima. Sevmesin kardes gibi, defolsun gitsin. :cici:

Eylül: Yavuz !
Yavuz: Eylül !
Eylül: Ben sana karşı bir şey hissetmiyorum. Yani sen çok iyi bir adamsın. Bu her halinden belli. Bi kere çok güzel gülüyorsun. Bütün iyi adamlar çok güzel güler dimi? Ya da gülmeyedebilirler. Bilemedim ben onu neyse. Hem şöyle bir şey var; bana bu kadar yemekler de hazırlatmışsın zahmet etmişsin çok teşekkür ederim. Ama şimdi tüm bunların karşılığında benim seni sevmemi bekleme. Yani o işler öyle olmuyor. Eee hem sonra ben çok kalıcı olmuyorum gerçekten insanın üzerinde çok kalıcı olmuyorum ve unutursun etkisi geçer yani birkaç güne hiçbir şey hatırlamazsın zaten…
Yavuz: Sen n’apıyorsun ya ?
Eylül: Nasıl n’apıyorum ?
Yavuz: Napıyosun? Kendi açtığın yaraya pansuman mı yapıyorsun?
Eylül: Eee Yavuz ben sadece…
Yavuz: Sen sadece sus !

Kardeş olarak sevilecek çok kişi var,ona mı kalmış.
Herkes kendine verilen sıfata yakışsın,kimse kimsenin yerinde durmasın.

hoşlantı gbi hafif bişese arkadas olarak bakabilirim tekrar. Ama sevgili olmuşsak işin içi,nde aşk var demektir tekrar arkadaslık kurulamıyor malesef. Kurulması da doğru değil die düşünüyorum.

Aşk başka kardeşlik başka =) Üzerine bir rakı bambaşka :D

Hı hı sevsin tabi sor bakim hıyar turşusuda istermiymiş :dusun:

hepimiz kardeşiz türküsünü de söylesin bari.

şimdi bu doğan görünümlü şahin gibi birşey oldu. (: olmaz öyle sen aşık o kardeş gözüyle.

Yok ya hu kardeşlik sakat arkadaşda anlaşalım

Nerden buluyorsunuz bu sorulari ya .dddd

olmazlara bunun için meyilim var dendi galiba
cıks cıks)

Bazı sorularınız gülümsetiyor bizi arkadaşlar.

Geri