-
-
-
-
-
Alalım tüyoları….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu başlığını eksik yazdığımı farkketimBahane üretmem ben. İletişimden kasıt telefon istemekse istemem. Tek bir kişiden istedim şimdiye kadar.
Forum üzerindeyse DM yeterli bence. Çok özel arkadaşlarla bir şekilde iletişim kanalı oluşturuyoruz zaten.
Yaaaa jfjfjKonu başlığını eksik yazdığımı farkketim
Evet yeniden yaz enci
Yok kız kimse ben hiç çekinmem zaten hoşlandığım biri olunca direk gider yazarımYaaaa jfjfj
Hoşlandığım birinden de istemeye çekinirim. Karşıdan gelirse kritize edilir. Hayrola kim için veri topluyoruz? Hfjfnf
Büyük de konuşmayayım ama ben istemeye utanırım. Karşımdan gelirse duruma bakıyorum…
Adamım yaa kjkjDoğaçlama takılırım ya
Okadar haklısın ki dogal halinden bir sürü sohbet çıkarDoğaçlama takılırım ya
selambahaneye gerek yok, ilk mesajım hep bu olmuştur. merhaba allahın selamı ve bereketi üzerinizde olsun, bunca zamandır dürüst biriyle tanışmak nasip kısmet olursa yuva kurma istenci ve hayali içerisindeyim. sizi epeydir takip ediyorum ve yansıttığınız. profil çok hoşuma gidiyor. siz de benim gibi ciddi düşünüyorsanız, tanışabilir miyiz? (ev, araba var, burcum yengeç)
sad kardeşim...
Ekli dosyayı görüntüle 105287

Boşluğuma geldi mk skskksksksldkdkdlldlpsld