Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben deeeeee <3ben ilgilenirsem bundan şüphe ettirmem.
Ben deeeeee <3
Ben gözlerinin içine bakamam mesela asla göz göze gelemem. Çok çekinir, utanırım. Gözlerimi kaçırırım.
Birinden etkilenmişsem Manas Destanı gibi cümleler kurarım. Hoşlanmamışsam 2 kelimeyi geçmez cümlelerim.
Mal değilse karsindaki anlamali…
Ben deeeeee <3
Duygularını inanılmaz dışavuran bir insanım. Yalandan yapamıyorum zaten. Anlıyorlar hemen…
RTE’nin akrabası olması muhtemel ;dKararlılıkta angie gibi ol shdjdjdkkd kafalar çok karışık xd xd
Ya sen hayırdır yaaaaaKararlılıkta angie gibi ol shdjdjdkkd kafalar çok karışık xd xd
Ben sözümü tutarım ama yine de ölü yatırım gibi geliyor… aghdjfkfYa sen hayırdır yaaaaa
Amsterdam sözünü unutma da…
Aşk olsun… o işler belli olmaz… Seni utandırırım belki kim bilir…Ben sözümü tutarım ama yine de ölü yatırım gibi geliyor… aghdjfkf
Siz varken düşmana ihtiyaç kalmıyor. Sağlı sollu geliyolla… fjkjdj@Angie neler yazmış diye bakmaya geldim, yine seksen kere yazmış aynı konuya.. neyse angie hanımcığım ne diyorsa tersini yapacağım, teşekkürler enci.