Tibet
Altın Üye
Klasik Klaus tarzı bir konu daha. Bugün Klaus modda takılayım biraz dedim. Forumda hoşlandığım karşı cins yok, hadi diyelim olmuş olsaydı. Canı isterse girmez kardeşim, napayım totosuna gps cihazı mı takayım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aramizda kalsin. Bu nik degismis benim haberim yok. Millet forumda slash assagi slash yukari. Bende konuya daldim " kim lan bu slash kopek ismimi dedim" meger iki gozummusHoşlandığım hemcinsim uzun zamandır Online olmuyor @Slash
Bu benim aklıma niye daha önce gelmedi ya. Köpek ismi gibi hakikatenAramizda kalsin. Bu nik degismis benim haberim yok. Millet forumda slash assagi slash yukari. Bende konuya daldim " kim lan bu slash kopek ismimi dedim" meger iki gozummusdeyse duymasin paralar beni ..p
Benim köpeğimin adı Alf lan. Arada boşluğuma geliyor Alp diyorum. Ayrıca sen neden hiç gelmiyorsun? Dayak mı istiyorsun anlamadım…Bu benim aklıma niye daha önce gelmedi ya. Köpek ismi gibi hakikaten
Hayvan benden asil duruyor ak kızamıyorum da. Ne zaman sevişiyoruz?Benim köpeğimin adı Alf lan. Arada boşluğuma geliyor Alp diyorum. Ayrıca sen neden hiç gelmiyorsun? Dayak mı istiyorsun anlamadım…
Bu hafta full kapanıştayım. Hafta sonu müsait misin sen?Hayvan benden asil duruyor ak kızamıyorum da. Ne zaman sevişiyoruz?
Sen beni artık sevmiyon ki.üstteki 2 üyenin .k
seviyorum zaçmalama, akşam dc gel ama maçtan sonra ???Sen beni artık sevmiyon ki.
Haftasonu akşamcıyım…Bu hafta full kapanıştayım. Hafta sonu müsait misin sen?