Hoşlandığı kadın yüz vermeyince hemen kötüleyen erkekler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bu konuyu açınca hemen erkeklerin çoğu eminim karşı çıkacak ve bu erkekleri kötüleyecektir.
Ama maalesef böyle erkekler var,saklanmayın sizi görebiliyorum...

Sizi kötüleyen,aşağılayan erkeklerden uzak durun.
Bela mı oldu? O zaman ifşalayın dibine kadar,sosyal medya sağolsun.

Son düzenleme:
Maalesef çoğunluk böyledir, daha kötü örnekler de verilebilir hatta namusa kadar dil uzatmalar, hayatı zindan etmeler.
+Eki kaldırırsan sevinirim.

Adamın yaptığı hayvanlık da , neden yazabilmesine izin verdin ve sonra cevap vermedin ?
Soru anlamını , Aze hanımın verdiği cevap ile yitirmiştir.

Ancak cevap vermeyeceği halde takipci artması için kabul edip selam vermeyip ya da engellemeyip yazmasına izin verenler de var , ilgiden hoşlandığını söyleyen bir arkadaşım söylemişti.
O zaman da kızmıştım kendisine

Son düzenleme:
Adamın yaptığı hayvanlık da , neden yazabilmesine izin verdin ve sonra cevap vermedin ?

Ya hu konu bu mu gerçekten?
Şakasına attığım bir görüntüye mi takıldınız?
Al kaldırdım şimdi yorumlayın bakalım yüz bulamayınca nasıl kötülüyor erkekler

Aze ataerkil zihniyetten linç yerken kadın dayanışması yapmaya destek cıkmaya gelmeyen diger kadın üyeleri kınıyoruz.

Feminizm bu diil.

Ya hu konu bu mu gerçekten?
Şakasına attığım bir görüntüye mi takıldınız?
Al kaldırdım şimdi yorumlayın bakalım yüz bulamayınca nasıl kötülüyor erkekler

Hanım efendi caps örnektir yazmadığınız için öyle anlaşılmış olabilir.Konu o değil ama bir anlık ihmal konuyu biz yanlış anlayanlar tarafından saptırıyor , bakın ne kadar sakiniz siz de sakin olun.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Yüz vermek? Hissetsem bir daha yazmam/aramam. Değil yüz verip vermemesi. Hatta o selam vermeden yanımdan geçse selam vermem. Ara da gırgırımı yapar geçerim o ayrı ama işin özüne gelecek isek bu yani.

Karaktersiz kişilerin yapacağı işlerden kısaca.

Yüz vermeyerek kadının iyi ki de yüz vermediği erkektir.
Ben bu tiplerin hırslı ve istediğini elde edemeyince çılgına dönen insanlar olduğunu düşünüyorum. Yani, başarısızlık veya reddedilmek onlar için büyük hayal kırıklığıdır.

Hı hı okumamız olmasa belki inanırdık, kendini yeterince iyi savunabilmene.

EBSU78.jpg

Geri