hoşlandıgı insana kotu davranmak

Konu sahibi son olarak 3978 gün önce görüldü
Alman profesörlere göree günümüzde her 10 insandan 7'si,hoşlandığı insana kötü davranarak dikkat çekmeye çalışıyor

siz nedıosunuz bu duruma :icon_smile:

Hoslandigim insana neden kötü davrayim yahu manyak miyim.:T:

Kötü davranmam, ama bizde de bir söz vardır...

Kişi sevdiği ile uğraşır...

ASlında bir söz daha geldi aklıma...

Ayı sevdiği yavrusunu yerden yere vururmuş...

öylemiydi acaba...?

sonra bu benden neden elektrik almadı .s.s

ayı yavrusunu severken öldürürmüş cümlesini aklıma getiren olay ve cümledir...

Sonunda kaybedeceğinden korktuğu için, baştan kazanmak istemiyo demek ki :d

Siz bu kötü davranma işini ne acayip boyutlara çektiniz yahu. Kötü davranmaktan kasıt sadece soğuk davranmak ve dozunu kaçırmadan terslemektir yani. Kırbaç, pençe, faça gibi şeyler yok merak etmeyin. Zaten o kötü kavramı romantizm ve fantezi karışımı bir şey.

Neyse, az önce birinden hoşlandım. 30 kişi toplanıp muştalarla dalıyoruz. Lan bi baktım o da bi kamyon pıçaklı adamla gelmiş. Tamam dedim uzatmayalım. Yarın buluşçaz.

Karsisindakini sinamak amacli yapiyor olabilir,ne tepki vericek filan. Ya da ugrasmak hosuna gidiyordur. Amacini bilemiyoruz ama abartinca tadi kaciyor.

hoşlandığın kişiye normalde sırnaşır salak salak gülersin bilemedim.

Bu yüzden mi her kes bana kötü davranıyor :dusun: Seviliyormuşum lan! Hiç olmazsa bu iyi. :D

Eziklik psikolojisinden olsa gerek.

var öyle tipler hasta olunca tavırlar falan en ufak şeyde parlamalar
henüz haklarında konulmuş bir tehşis yok onalrın.

insan hoşlandığı kişiye soğuk davranmaz
türlü türlü şeyler söyleyip kendinden soğutmaz
bu başka birşeydir. kötü davranıp test edebilir karşındakini
o ara da başkalarıyla samimi olur onlarla konuşur sonra da sen neyi ima etmek istiyorsun der.
bu ne lahana turşusu ?

Sorunlu bence.
Hepimiz birer organizma olarak irili ufaklı sorunluyuz evet ama bu bence işin farklı bir boyutu.

Lise ve ergen dönemlerinde yaşa bağlı olarak uyguladığımız taktikler. Şuan ise kendini bilen kıza yapmayacağım şeyler.

Artık kızlara kötü davranmıyorum başımın tacı yapıyorum ;)

Geri