Blackheart
Gümüş Üye
Sanalda mı, reelde mi?@Blackheart ,nedir onlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanalda mı, reelde mi?@Blackheart ,nedir onlar?
Real tabii.Sanalda mı, reelde mi?
Sen benden daha iyi bilirsin SüriiiReal tabii.
Tenk yuuuuu.Sen benden daha iyi bilirsin Süriii
Ama gene de yazayım birkaç bişi..
- Hoşlandığı kişiyle temas etmek ister. Omzuna , saçına, koluna vs. dokunmak gibi.
- Kalabalık bir ortamda sohbet ederken, gülerken vs. hoşlandığı kişiye daha sık bakar.
- Herhangi bir konuda sohbeti sürdürme isteği oldukça iştahlidir.
- Hoşlandığı kişi için özel nitelenebilecek günleri takip eder, doğum günlerinde muhakkak fark edilir sürpriz yapar.
- Hoşlandığı kişi hakkında meraklıdır, kişisel sorular sorar ve kişinin yapmaktan zevk aldığı aktiviteleri öğrenmeye çalışır.
- En tırt konulardan bile hoşlandığı kişiyi pür dikkat dinler, ilgilendiğini belli eder ve kendisine karşı her zaman nazik olur.
İlk etapta aklıma gelenler bunlar..
You're welcome! Böyle biri var mı etrafında?Tenk yuuuuu.
Hoşlanmayacağı anlamına gelmiyor tabii.Benden kimse hoşlanmıyormuş üstteki şeylere göre onu anladım![]()
You're welcome! Böyle biri var mı etrafında?
Niye ben okuyorum :ddAy o değilde konuyu okuyan var mı okuyan varsa cindir
Tabii bir madde yeterli kanı oluşturmuyor. Birkaç madde gerek .d-Herhangi bir konuda sohbeti sürdürme isteği oldukça iştahlidir.
Bunu yapan cok var Bilek beycigim..kadinlardan da.dd
Bilek diyince de insanın aklına kısmetse olur gelmeye başladı süreyya hanımm-Herhangi bir konuda sohbeti sürdürme isteği oldukça iştahlidir.
Bunu yapan cok var Bilek beycigim..kadinlardan da.dd
Meselen?Tabii bir madde yeterli kanı oluşturmuyor. Birkaç madde gerek .d
Kız ben mesaj yazacağım yere zor geldim sen diyon ki okudumNiye ben okuyorum :dd
Hep Bilek diyordumdu Sevgili Siri.Bilek diyince de insanın aklına kısmetse olur gelmeye başladı süreyya hanımm
biraz sündürebilir miyiz…..
O da onların ayıbı özentiler işte nolacakHep Bilek diyordumdu Sevgili Siri.
Kismetse olur kim köpek?
Saydığım maddelerden en belirgin emare ( Emrare 'nin nickini de cümle içinde kullanmadık demeyiz. ) temas. Karşı cinsin temas isteği ve iştahı net belli olur.Meselen?
benim nickin anlamından çıkan sonuçlar daha fena gibiSaydığım maddelerden en belirgin emare ( Emrare 'nin nickini de cümle iöinde kullanmadık demeyiz. ) temas. Karşı cinsin temas isteği ve iştahı net belli olur.
Eğer böyle biri varsa etrafınızda sizden hoşlanıyordur.
Tabii bu temas isteğinin altyapısında yatak temalı bir hikaye de olabilir, onu bilemem ama o da hoşlanmaya dahil bence .d
Sen kendin fena olmuşsun, nickinden çıkan anlam fena olsa n'olur Neeeed.benim nickin anlamından çıkan sonuçlar daha fena gibi![]()