Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklim error.Sadece erkek tavrı değil, kadınlar içinde geçerli, bir deneyde izlemiştim, biri sizden hoşlanıyorsa karşınızda sizin hareketlerinizi taklit ediyor. Mesela siz yüzünüzle oynarken o da elini yüzüne götürüyor, başınızı kaşırken o da başını kaşıyor. Aklınızda olsun![]()
Neden kiAklim error.
Haklisin belki önyargili davrandim...deneyi görmem lazim aslinda..Neden ki![]()
Deneyi yıllar önce izlemiştim, nerden bulup da sana izletsem bilmiyorum, bulamam büyük ihtimal çünkü adını da hatırlamıyorum. Sana atış serbest bu durumda dimiHaklisin belki önyargili davrandim...deneyi görmem lazim aslinda..
Anlattigin durum daha cok, rol model gerektiren iliskilerde vuku buluyor ondan bi garipsedim..
Dedim ya..izlemem lazimdi...ama olsun, cok da önemli degil.Deneyi yıllar önce izlemiştim, nerden bulup da sana izletsem bilmiyorum, bulamam büyük ihtimal çünkü adını da hatırlamıyorum. Sana atış serbest bu durumda dimi![]()
Bence kadınlar da hissettiriyor farklı şeyler hissedince benceKesinlikle katılıyorum juju. Erkeklerin bu konuda kadınlar gibi derin stratejileri yok.Hoşlanıyorlarsa muhakkak hissettiriyorlar.
Evet hissettirenler de var angie. Ama genel manada kadınlar daha stratejikler erkekler ise çok düz ve daha netler.Bence kadınlar da hissettiriyor farklı şeyler hissedince bence