Hoşgörü ve Hoşgörüsüzlüklerle İlgili Video Arıyorum

• Kullanıcı Bahar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2353 gün önce görüldü
Arkadaşlar benim hoşgörü ve hoşgörüsüzlüklerle ilgili videolar bulmam gerekiyor. Bildiğiniz çok uzun olmayan videolar varsa bana yardımcı olur musunuz ?

[YOUTUBE]GO2IhP5cocc[/YOUTUBE]​

Hera saolasın canım ama ben buluş yoluyla bu dersi anlatacağım için hoşgörünün dolaylı olması gerekiyor.Yani video daki hoşgörüyü öğrenci anlamalı direk söylenmemeli. Öğrenci videoyu izleyince bunda hoşgörü var şundan dolayı demeli.

Hera saolasın canım ama ben buluş yoluyla bu dersi anlatacağım için hoşgörünün dolaylı olması gerekiyor.Yani video daki hoşgörüyü öğrenci anlamalı direk söylenmemeli. Öğrenci videoyu izleyince bunda hoşgörü var şundan dolayı demeli.

bulabilirmiyim bilmiyorum ama varsa herseyi bulan kisi oda Emir ve Katre-i Matem dir :D etiketlicen annem gelsinler diye :))

[YOUTUBE]nINjQP0BKcg[/YOUTUBE]

Yardımcı olur mu bilmiyorum :/

iki hayvan arasındaki hoşgörü
VİDEO - HOŞGÖRÜ - YouTube

-

Hoşgörü - YouTube

Bunun konusu benim hoşuma gitti ama ne isteidğini tam anlayamadım açıkçası . Bu videonun ilerisi çok güzel anlatımlı olmuş .

Günün hikayeler-HOŞGÖRÜ. - YouTube

Buda hösgörü içeren hikayeler.

Hoşgörü - Prof. Dr. Ahmet Akgündüz - YouTube
Bu hoşgörü anlatımından bir kesit .

Hoşgörü örneği ;

Mardin'de Hoşgörü Örneği - YouTube

Eğer yazılı bir video olması gerekse bana söyle yaparım o tür video.

Ben video kesmeyi bilmiyorum ama buda var

[YOUTUBE]r0cFdpSVp7w[/YOUTUBE]

Evet bu videonun sonu olur.Hem de çok güzel olur :) Ama videonun başlarından biraz kesmek lazım :dusun: Onu da ben yapamam bi derdim daha çıkıyor bu durumda :)

Neresi kesilecek vs vs bana tam bir anlatım olarak söyle,ulaş bana ayarlarız canım benim.

iki hayvan arasındaki hoşgörü
VİDEO - HOŞGÖRÜ - YouTube

-

Hoşgörü - YouTube

Bunun konusu benim hoşuma gitti ama ne isteidğini tam anlayamadım açıkçası . Bu videonun ilerisi çok güzel anlatımlı olmuş .

Günün hikayeler-HOŞGÖRÜ. - YouTube

Buda hösgörü içeren hikayeler.

Hoşgörü - Prof. Dr. Ahmet Akgündüz - YouTube
Bu hoşgörü anlatımından bir kesit .

Hoşgörü örneği ;

Mardin'de Hoşgörü Örneği - YouTube

Eğer yazılı bir video olması gerekse bana söyle yaparım o tür video.

Hayvanlar arası hoşgörü videosunu iyi bulmuşsun. Çünkü öyle bir kazanım belirlemiştim ama sadece kazanımıyla kalmıştım örneğini arayacaktım :cici: 3. videoda hoşgörüsüzlükten de biraz bahsetmiş o video da güzel. Saolasın Emir çok emeğin oluyor. Hakkını helal et :hih:

ben bulana kadar atmıs arkadaslar bulduklarımı :D

Hayvanlar arası hoşgörü videosunu iyi bulmuşsun. Çünkü öyle bir kazanım belirlemiştim ama sadece kazanımıyla kalmıştım örneğini arayacaktım :cici: 3. videoda hoşgörüsüzlükten de biraz bahsetmiş o video da güzel. Saolasın @Emir çok emeğin oluyor. Hakkını helal et :hih:

Ne demek ya sende benim bi bacımsın, herzaman söylemen yeterli :cici:

Geri