Arkadaşlar benim hoşgörü ve hoşgörüsüzlüklerle ilgili videolar bulmam gerekiyor. Bildiğiniz çok uzun olmayan videolar varsa bana yardımcı olur musunuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[YOUTUBE]GO2IhP5cocc[/YOUTUBE]
Hera saolasın canım ama ben buluş yoluyla bu dersi anlatacağım için hoşgörünün dolaylı olması gerekiyor.Yani video daki hoşgörüyü öğrenci anlamalı direk söylenmemeli. Öğrenci videoyu izleyince bunda hoşgörü var şundan dolayı demeli.
ANTAKYA - HATAY ( Hoşgörü, Kardeşlik ve Medeniyetler ŞEHRİ ) - YouTube
ne kadar işine yarar bilemem.
hatay'da bir çok dinden mensup insanlar yaşıyor ve gerçekten hatay bir medeniyetler beşiği.
bu videoyu beğenmessen hatay ile alakalı videolar aratabilirsin.
bu arada videonun tam içeriğine bakmadım,sadece başlığa göre attım![]()
[YOUTUBE]nINjQP0BKcg[/YOUTUBE]
Yardımcı olur mu bilmiyorum :/
Evet bu videonun sonu olur.Hem de çok güzel olurAma videonun başlarından biraz kesmek lazım :dusun: Onu da ben yapamam bi derdim daha çıkıyor bu durumda
![]()
iki hayvan arasındaki hoşgörü
VİDEO - HOŞGÖRÜ - YouTube
-
Hoşgörü - YouTube
Bunun konusu benim hoşuma gitti ama ne isteidğini tam anlayamadım açıkçası . Bu videonun ilerisi çok güzel anlatımlı olmuş .
Günün hikayeler-HOŞGÖRÜ. - YouTube
Buda hösgörü içeren hikayeler.
Hoşgörü - Prof. Dr. Ahmet Akgündüz - YouTube
Bu hoşgörü anlatımından bir kesit .
Hoşgörü örneği ;
Mardin'de Hoşgörü Örneği - YouTube
Eğer yazılı bir video olması gerekse bana söyle yaparım o tür video.
Neresi kesilecek vs vs bana tam bir anlatım olarak söyle,ulaş bana ayarlarız canım benim.
ben bulana kadar atmıs arkadaslar bulduklarımı![]()
Hayvanlar arası hoşgörü videosunu iyi bulmuşsun. Çünkü öyle bir kazanım belirlemiştim ama sadece kazanımıyla kalmıştım örneğini arayacaktım :cici: 3. videoda hoşgörüsüzlükten de biraz bahsetmiş o video da güzel. Saolasın @Emir çok emeğin oluyor. Hakkını helal et :hih: