Stockholm Sendromu
Elmas Üye
@HosgeldinHarunAbi gelmez mi doğum günüm için bir çalışma..........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yenisi gelsin istiyoruz ancak @HosgeldinHarunAbi bu aralar astrolojiye merak sardı ve futbolcuların yıldız haritalarını analiz ediyor. Icardi, Osimhen kalacak mı diye onları inceliyor oysaki yıl bitmeden yeni bir beste gelebilirdi,Yalnız birçok rapçiden daha iyi olmuş. Yeni gördüm ben bu konuyu.
Bazı şeylerin ikincisi olmamalı.Yenisi gelsin istiyoruz ancak @HosgeldinHarunAbi bu aralar astrolojiye merak sardı ve futbolcuların yıldız haritalarını analiz ediyor. Icardi, Osimhen kalacak mı diye onları inceliyor oysaki yıl bitmeden yeni bir beste gelebilirdi,![]()
Farklı beste gelecek, sonuçta aynı konu üzerine değil.Bazı şeylerin ikincisi olmamalı.
Tadında kalmalı.
Kabul etmiyorum.Farklı beste gelecek, sonuçta aynı konu üzerine değil.
Hayır rapçisin.Herkese kocaman teşekkürler.
Bu arada rapçi değilim, metalciyim yanlış anlaşılma olmasın shsjsda
Bugün işe gitmediğim çok belli oldu …
Bizim şarkıda da olacaktı. Olmadı. Olamadı. Yazıklar oldu mu peki? Bi tık. Belki.İlk kez dinledim......
Çok güzel olmuş admin bey şu mahkemeleri bi bırak da asıl bu davanın peşinden git......
Mükemmel...![]()
kalibreniz bana yeter mi anlamı da çıkar...Bizim şarkıda da olacaktı. Olmadı. Olamadı. Yazıklar oldu mu peki? Bi tık. Belki.
Bence bahane bulmuş gibi duruyor... Baksana onurcan için kaç dklık kayıt almış... 30 saniye sizin parçada kayıt almak ne kadar zor olabilir.....Bizim şarkıda da olacaktı. Olmadı. Olamadı. Yazıklar oldu mu peki? Bi tık. Belki.