HosgeldinHarunAbi - En azından bekar değilim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Omuzunda çift hoparlör kasetçalar, subwoofer ve son ses bu şarkı savcı odasına girdiğini düşünüyorumda...dekolte giyipte girme ama sıkıntı oluyor sonra. Gerçi bu da sıkıntı ama olsun jklllşfks

Bu konu her faal olduğunda parçayı dinliyorum. Spotify listemde olsaydı yıl sonu en çok dinlediğim müzik kısmında başı çekerdi. : )) Keşke Onurcan 2 saat değil 12 saat üzerinde çalışıp bir şeyler seslendirseydi de Harunabi biraz hırslanıp yeni şaheserini paylaşsaydı bizlerle..

serhat muhtemelen konuyu eşine anlattı ve vatanı müdafaa eder gibi müdafaa ettim evliliğimizi diyerek kıza kahramanlık hikayesi yazıyor. yapmıyorsa da yapmalı...

bu evde her iş bana bakıyor mu dedi <play serhadullah>
perde asmanı mı istedi <play serhadullah>
mutfakta yardım mı istedi <play serhadullah>
markete gitmeni mi istedi <play serhadullah>
çöpü çıkarmanı mı istedi <play serhadullah>

serhat muhtemelen konuyu eşine anlattı ve vatanı müdafaa eder gibi müdafaa ettim evliliğimizi diyerek kıza kahramanlık hikayesi yazıyor. yapmıyorsa da yapmalı...

bu evde her iş bana bakıyor mu dedi <play serhadullah>
perde asmanı mı istedi <play serhadullah>
mutfakta yardım mı istedi <play serhadullah>
markete gitmeni mi istedi <play serhadullah>
çöpü çıkarmanı mı istedi <play serhadullah>
Dinlettim kıskandı bana da şarkı yap Onurcana yapıyon madem dedi…

Ayrıca işe yaramadı be Raskom

image.jpg
Anlık bu çamaşırları katlama görevim var shshdhda

@scope 6 parçalık albümüm çıksın yapıcam o işi Aegi bekliyorum xd

Gayet de gercekci bir evlilik tablosu ciziyorsun HosgeldinHarunAbi :d Hep gulluk gulustanlik olmuyor : ))

Yeni sarkilari da bizimle paylas, 2 gundur tekrar tekrar dinleyip guluyorum, gercekten cok iyi : ))

Dinlettim kıskandı bana da şarkı yap Onurcana yapıyon madem dedi…

Ayrıca işe yaramadı be Raskom

Ekli dosyayı görüntüle 91364
Anlık bu çamaşırları katlama görevim var shshdhda

@scope 6 parçalık albümüm çıksın yapıcam o işi Aegi bekliyorum xd
bi dönem kalabalıktaki bir şeyleri bul fotileri vardı. biraz öyle olmuş. köşedeki şapşiği sonradan fark ettim:d poz vermiş<3 kdj.

Kardeşim YouTube ortamına döndü burası, birisi şarkının sözlerini yazmalı.. ahraz olan vardır forumda belki de.. bu şarkıyı kör, topal, kel herkes görmeli..
Yine dinledik iyi mi, yazmayın lan.

Geri