hoşgeldim konusu açıp bir daha foruma girmeyen üyeler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Diger forumda rastlaşıyoruz genelde buraya üye olup dah girmeyen üyelerle

Foruma girseler de forma girme konusunda tökezlemis olma ihtimali olan üyelerdir
Cok eskilerden filan kalmis olup, bi merakla tekrar gelmis olurlar genelde
Öyle olanlarina antika muamelesi caizdir, en sik kullandiklari laflar "sen bizim emre misin" "biz o kapiyi actik siz giriyosunuz" "tekrar selam" ve "bizi sattılar" dir

demekki birşey sanıp üye oldular içi boş beleş görünce geri gittiler onlar böyle düşünürken siz anlam veremeyenler tarafı niye oluyonuz :D niye la üye olan takılmak zorundamı :emoji_flushed:

kızlara söyleyin gelsinler
saplar mühim değil

Bazı üyelerden çekinip yazamıyor da olabilirler çünkü eski üyeleri bile bezdirecek kadar takıntılı birileri çıkabiliyor.

gen beni paranoyak etti , aze'nin bile gen olabileceğini düşünüyorum artık.
yeni gelen üyeye hoş bakmıyorum

Forum ortamlarının son nesli biz olduğumuzu varsayarak yeni üyenin gelmesi keşfetmesi çok zor ya. Ancak forumlara aşinadır bir yoklayıp gitmiştir tabi multi değilse ki multi bile sıkılıyor ve girmiyorsa eyvah eyvah zaten : )

Güzel olurdu yeni yeni üyeler gelse biraz hareket olsa artık 5-6 kişinin aktif olduğu kısır döngü buralar.

gen beni paranoyak etti , aze'nin bile gen olabileceğini düşünüyorum artık.
yeni gelen üyeye hoş bakmıyorum
Belki gen diye biri yoktur... Tamamen her şey Aze'den çıkmıştır... Alter egom olarak Gen'i yaratmisimdir... O da üç harfli nick... Mantıklı geldi şu an değil mi...

Belki gen diye biri yoktur... Tamamen her şey Aze'den çıkmıştır... Alter egom olarak Gen'i yaratmisimdir... O da üç harfli nick... Mantıklı geldi şu an değil mi...

kafamı bulandırma

git-bu-mahalleden-diyerek-arkadasi-kovalamak_970994.jpg

Bir şeye ya da birine bakıp çıkmış olabilirler.

Geri