Hoşçakalın

Konu sahibi son olarak 627 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soğuk bir kış günü gecerken uğradım dıye başladı maceram.
Güzeldı hersey, reele taşıdığım, esıne enden rastlanır dostlar ile tanıstım.güzel arkadaslıklar dosluklar kardeslıkler kurdum.yerı geldı guldum, yerı geldı kızdım ,kırdım, kırıldım duygulandım.zor anımda dualarınızı esırgemedınız.guzel anılarım oldu.
Her guzellıgın elbet bır sonu vardır.bende bu guzellge burada son verıyorum.
Forum genelınde hıckımse ıle sahsı bır sorunum olmadı olmazda eger kalbını kırdıgım uzdugum arkadasım dostum var ıse hepınızden ozur dılerım.haklarınızı helal edın.benımde sızlerde hakkım var ıse helal olsun.

Kendınıze cok ıyı bakın.
PRoFessoR den sevgılerle...:)

sende kendine iyi bak ama niye sürekli bırakıyorsun bunu anlamadım ben :S yine saygı duyuyorum bırakışına umarım geri dönersin

Tanışmadık ama, iyi birisin bunu anlayabiliyorum :) Umarım geri dönersin..
Sana Hayatında başarılar diliyorum :)

yolun acik olsun o zaman.
bi sebep yok fulya sacmaliyor iste eyüp.
ben daha bisi demiyorum.

Ozelden soylerım sana fulya.
Ama bılgın gıbı son zamanlarda keyfım yoktu ve burada yasadıgım tatsız bırkac olay keyfımı ıyıcene kacırdı.
Kaldıkı bu bır duyuru olmasına ragmen bu konu serbest kursuye tasındı,
ve bu forum ben ılk uye oldugum zamankı gıbı keyıflı gelmeye basalamadı bana artık uye ıle yınetıcı arasında ayrım yapılıyor cıfte standart yapıyorlar.
Durduk yere sahsı konuyu sılıyorlar.bunlar ıcın bırakmadım ama bunlarda bır etken benım ıcın.kımseye karsı saygızlık yapmak ıstemem son saatlerımde.

Gayet Olgun bir inSansın Çocuk oyuncağı değil bu işler. O yüzden Selametle Hoşçakal.

Hakkında hayırlısı olsun Kendine iyi bak hoscakal.

Eyüp' cüm varsa bir hakkımız helali hoş olsun. Sen de helal et kardeşim. Yolun açık olsun, bahtın her zaman sana gülen taraf olsun. Bundan sonra ki hayatın da başarılar dilerim kardeşim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri