Hoş geldin Süreyyam

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Canım arkadaşım, hoş geldin. Nasıl mutlu oldum.

Tekrar hoş geldin sevgili Süreyya umarım gitmezsin bir daha
İleri düzeyde bir arkadaşlığımız olmasa da ben geldigim ilk günden bu yana seni benimsedim ve yokluğunu fazlaca hissettim ...zana :)

Kızı hemen özele çektiler .! Bırakın da Hasret giderelim yahu :(

Daha bize kaç üniversitesi bitirdiğini anlatacak qq

Hoş geldin Süreyya neerelerdesin sennnn
baska yerlerde takiliodum.. @Stockholm Sendromu yavru kus benim ziyaretime geliyordu, eksik olmasin
iki üc ay öncesine kadar sanaldan uzaktim sevgili ayse..individual sorunlars
sizi özledigimi fark ettim, bir bakayim dedim..
hos @Run beni hep update halinde birakiyordu..ama kendi göz ile görmek buralari ayri tabii

nasilsin?

baska yerlerde takiliodum.. @Stockholm Sendromu yavru kus benim ziyaretime geliyordu, eksik olmasin
hos @Run beni hep update halinde birakiyordu..ama kendi göz ile görmek buralari ayri tabii

nasilsin?
Ben iyiyim şükür idare eder. Bildiğin gibi. Gelmene sevindim. Yokluğun belliydi. Gitme bir yere :kalp:

Tekrar hoş geldin sevgili Süreyya umarım gitmezsin bir daha
İleri düzeyde bir arkadaşlığımız olmasa da ben geldigim ilk günden bu yana seni benimsedim ve yokluğunu fazlaca hissettim ...zana :)
tsk ederim...cok incesin..
zana nik cok orjinal .d
hos buldum

Süreyyam gelmiş, arka fonda Selda Bağcan çalıyor, bir bira daha içip uyuyayım :)
Bana da bahane lazımdı, geldi çiçeğim. Keyiflendik.

nasilsin?
hoş geldin sürikim<3

@Süreyya tanışıklığımız olmasa da düzenlediğimiz kesin dönüş kampanyasıyla asgdjdkf sevilen eski forum üyelerini bekliyoduk ve gördüğüm kadarıyla açik ara herkes seni istiyordu

Bence bunu değerlendirip kalıcı olmalısın, sevenin çok, iyi forumlar

Geri