-
-
-
-
-
Canım arkadaşım, hoş geldin. Nasıl mutlu oldum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen gelince ayak seslerin buralara kadar geldi çiçeğim..Cafercim..sessiz sedasiz selam verip, okuyup cikacaktim.
Hos buldum canim.
baska yerlerde takiliodum.. @Stockholm Sendromu yavru kus benim ziyaretime geliyordu, eksik olmasinHoş geldin Süreyya neerelerdesin sennnn
Cok özledim.Hayırlı cumalar Süreyya
Ben iyiyim şükür idare eder. Bildiğin gibi. Gelmene sevindim. Yokluğun belliydi. Gitme bir yerebaska yerlerde takiliodum.. @Stockholm Sendromu yavru kus benim ziyaretime geliyordu, eksik olmasin
iki üc ay öncesine kadar sanaldan uzaktim sevgili ayse..individual sorunlars
sizi özledigimi fark ettim, bir bakayim dedim..
hos @Run beni hep update halinde birakiyordu..ama kendi göz ile görmek buralari ayri tabii
nasilsin?

tsk ederim...cok incesin..Tekrar hoş geldin sevgili Süreyya umarım gitmezsin bir daha
İleri düzeyde bir arkadaşlığımız olmasa da ben geldigim ilk günden bu yana seni benimsedim ve yokluğunu fazlaca hissettim ...zana![]()
Hoş geldin, seni görmek güzel dostum. Kaybolma buralardan...Cok özledim.
Gel sarilalim dostum.
hoş geldin sürikim<3baska yerlerde takiliodum.. @Stockholm Sendromu yavru kus benim ziyaretime geliyordu, eksik olmasin
iki üc ay öncesine kadar sanaldan uzaktim sevgili ayse..individual sorunlars
sizi özledigimi fark ettim, bir bakayim dedim..
hos @Run beni hep update halinde birakiyordu..ama kendi göz ile görmek buralari ayri tabii
nasilsin?