Hoş geldin N'Golo Kante!

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Geseliler kendi transferlerinizle ilgilenin ya
Salın bizi
Kfkflfl
Twitterdan geliyorum. Çokzelllllllllll
Jfjfjfj

o takıma kim geldiyse, kariyeri bitti gitti nasıl bir gudubet takım ise :D ama hadi hayırlı olsun :)))

@Lefty Kante eski Kante değil Kerem'de de çok zorlandı sonuç ortada
Çok hızlı sonuçlar beklememek gerekiyor, yeni sezona kadar iyi hazırlanılırsa her şey farklı olacaktır. Bu sezon yaşananları tekrar etmeye gerek yok, üst üste çok büyük sorunlar yaşandı ve takımın toparlanması zaman alacaktır.

Son düzenleme:
Hahhahshajsjshshshshhdhsh

34 yaşında, çok yaşlı. bu yaşa bağlı yaş hastalıkları hafiften kendini göstermeye başlamıştır.

N'Golo Kante için eski teknik direktörleri ve efsane isimler neler dedi?

🗣️ Zinedine Zidan: “N'Golo Kante, modern futbolun en mükemmel orta sahası.”

🗣️ Patrick Vieira: “Benim dönemimde Kante kadar eksiksiz bir oyuncu yoktu.”

🗣️ Thierry Henry: “Kante varken, diğer oyuncular kendini daha güvende hisseder.”

🗣️ Rıo Ferdinand: “Kante'yi geçmek neredeyse imkânsız.”

🗣️ Clarence Seedorf: “Kante, modern futbolun temposuna en uygun orta saha profili. Fizik, zeka ve karakter bir arada.”

🗣️ Xavi Hernandez: “Kante topu kullanmadan oyunu domine eden olağanüstü bir oyuncu. Bu çok nadir ve çok değerli bir yetenek.”

🗣️ Andrea Pirlo: “Her teknik direktör Kante gibi bir oyuncuya sahip olmak ister.”

🗣️ Paul Scholes: “Kante, oyunun en zor kısmını kusursuz yapıyor. Basit oynuyor ama etkisi inanılmaz büyük.”

🗣️ Maurizio Sarri: “Kante toplu oyunda sınırlı değil, topsuz oyunda da dünya çapında.”

🗣️ Frank Lampard: “N’Golo Kanté ile çalışmak bir teknik direktör için en büyük şanstır.”

🗣️ Claudio Raineri: “Kante, iki oyuncu gibi oynuyor. Sahada her yerde. Topu kazanıyor, basit oynuyor ve takımı dengede tutuyor.”

🗣️ Antonio Conte: “Kante, dünyadaki en iyi orta saha oyuncularından biri. Takım için her şeyi yapmaya hazır.”

Ayda 3 maçtan fazlasını oynamam demiş doğru mu

Bir peri masalı da bize yaşat be kara mambam :kalp:

Transfer sonrasında kendisini biraz detaylı inceleme fırsatı buldum ve hep derim ki: "Dünyanın en iyi futbolcusu Pele'dir." Kante biraz da olsa Pele'yi anımsattı ve her şeyden önemlisi de mütevazı duruşunu çok benzettim.

Fenerbahçe’nin yeni transferi N’Golo Kante, imza töreninde giydiği eski ayakkabılarla sosyal medyada gündem oldu. Futbolseverler mütevazılığı ve profesyonelliğini övdü.

Transfer sonrasında kendisini biraz detaylı inceleme fırsatı buldum ve hep derim ki: "Dünyanın en iyi futbolcusu Pele'dir." Kante biraz da olsa Pele'yi anımsattı ve her şeyden önemlisi de mütevazı duruşunu çok benzettim.

Fenerbahçe’nin yeni transferi N’Golo Kante, imza töreninde giydiği eski ayakkabılarla sosyal medyada gündem oldu. Futbolseverler mütevazılığı ve profesyonelliğini övdü.

Çok profesyonel 15 milyon Euro imza parası aldı

Geri