Hoş geldin Darbe fırsatçılığı…

Konu sahibi son olarak 3561 gün önce görüldü
Hoş geldin Darbe fırsatçılığı…

AKP, eline büyük bir fırsat geçirdi…

Türkiye kararnamelerle yönetiliyor…

Hukuk guguk oldu…

Meclis devre dışı…

AKP, kanun hükmünde kararnamelerle 100’ü aşkın yapısal değişiklik yaptı… 70 bin kişiyi açığa aldı…

Askeri okullar kapatıldı, askeri hastaneler Sağlık Bakanlığı’na devredildi, ordunun yapısında çok önemli değişikliklere gidildi, kadın polislere türban izni verildi… Askeri hastanelerin başhekimliğine türbanlı doktorlar getirildi…

Sosyal Medyada her gün, eskiden FETO çetesine övgüler dizen, yüzlerce AKP’li idarecinin yüzlerce videosu yayınlanıyor… Paylaşılıyor…

Siz hiç “FETÖ Hayranı, FETÖ SEVDALISI bir AKP’li milletvekilinin, bir yöneticinin tutuklandığını gördünüz mü?

Aslolan, tüm halkımızın ve partilerin, (buna CHP de dâhil) emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı MİLLİ CEPHEDE, demokrasi cephesinde birleşmesidir.

Yoksa Türkiye, Ortadoğu bataklığına çekilmek istenmektedir… Yugoslavya’ya yapılan operasyon Türkiye’nin kapısında bekletilmektedir…

Tüm halkımızın ve partilerin, (buna CHP de dâhil) emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı MİLLİ CEPHEDE, demokrasi cephesinde birleşmesidir.

Yoksa Türkiye, Ortadoğu bataklığına çekilmek istenmektedir… Yugoslavya’ya yapılan operasyon Türkiye’nin kapısındadır

Bilgi sunmaktan, görüş belirtmekten çok yönlendirme amacı güden bir propaganda yazısı. Kapıda bekleyen operasyonlar nelerdir, nasıl yapılacaktır?

Eski Akp milletvekili Hakan Şükür'ün durumu "bir AKP'li" gördüğümüzü anlatır. Yazıdaki akıl yoksunluğunu ifade etmeye yeter. Aktif görevde olan, bildiğim hiçbir partiden milletvekili tutuklanmadı.

bu tür konulara yorum yapmaktan tartışmaktan bıktım usandım artık.
yesinler birbirlerini

Aslinda sızınle bu konuda hem fıkırız. Bende sevmem siyaset ı forum ve buna benzer paylasım sitelerınde

Ancak bu sız yonetıcılerın elinde ama ama yok forumda konu acılsın insanlar yorum yapsın diyorsanız ve yazınızdada belirtdiğiniz gibi
yesinler birbirlerini
gıbı fıkırdeseynız hıcbırsey dıyemem.

ama bence en guzelı siyası ve buna benzer konularin komple kapatılması veya belirli bir sure ıcın kapatınız:

cunku burası bir paylasım sıtesı herkesın görusu kendıne diye dusunuyorum en azından ben .

cunku bu yorumlar içerısınde küfürlü kelımelerde kullanıyor bunun sızde farkındasınız. Yıne Özellıkle belirtmek ısdıyorum sıze
gercekden bıktıysanız bence sız bunu arkadaslarla aranızda konusun .
benımkısı sadece bir önerı ama yok
yesinler birbirlerini
diyorsanız . Bende dıyorum`ki Altda kalanın canı cıksın :)

keyıflı forumlar

bu tür konulara yorum yapmaktan tartışmaktan bıktım usandım artık.
yesinler birbirlerini

Noktalama işaretlerine dikkat etmeden yazıyorum ....

Bak Hocam önce Darbeyi yapan Fetullah Gülen değildir.. Sakın beni fetöcü yada akpci mhpci yada chpli sanma ben siyasi partiler arasında Muhsin Yazıcıoğlu'nu tutarım..
Lakin söylediğin ve yazdıkların bir sürü saçma sapan hikayeden tekerrür etmekte.
Bu darbeyi yapanların kim olduğu açıkca ortada bakmasını bilirsen akp yapmadı fetöde yapmadı onu söyleyeyim birazcık araştırma yapsaydın bu şekilde konuşmazdın bu darbede görülmeyen birşey vardı Türkiyeyi bizlerin yönetmediği sşyasi partilerin yönetmediği gerçeği görüldü.
oda şöyle bir galeyana gelen millet sokağa döküldü. Suçu olmayan Mehmetçiğe işkence yapıldı kemerle vuruldu amaç neydi ülke kurtuldumu aynı aker doğuda ölürken şehit diyorsun ama yine aynı askere leş gözüyle bakıyorsun.
Yapılmaya çalışılan buydu askeri geri itmek ve yapıldıda.
Demekrosi deniyor peki nerde demokrasi darbe yada fetö ile yada siyasi parti tutmayan evinden işine giden bir adam tanıyorum 3 çocuğu var biri özürlü müebbet yedi neden fetöcü dediler iftria attılar böyle yerine getirilmek istenenler getirildi..
Anlayacağınız Şimdi fetöye küfür edenler 5 sene sonra hükümete küfür edecekler.
o gün mitinge gidenler 5 sene sonra darbe yapacaklar öyle böyle değil hemde
Türkiyeyi bölmek değil amaç sadece kişiselleştirmek unutturmak ve bravo sen bunu yazarken çokta güzel yandaşlık yapmışsın

Geri