Horladığını Kabullenmemek

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Bir insanoğlundan çıkamayacak sesleri çıkarıp sonra bunları asla üstüne almama durumu hatta bazen çirkefleşme....

en iyi yöntemi kayda almaktır:D..inanmayan babam için denediğimiz ve işe yarayan bu yöntemi herkese tavsiye ediyorumm:zuha:

zaten ben horluyorum evet diyeni görmedim şimdiye kadar insanlar en kötü özelliklerini bile kabul ediyo ama ellerinde olmadan yaptıkları birşeyi kabul etmiyolar tuhaf bulduğum insanlık hali ;)

Dayımla beraber opera yaptığımız durum :)

etmiyo ya kabul etmiyo.
komşuya atıyo suçu.
sen horluyosun baba diyemiyosun da.

Buna en büyük örnek babam :kiki: duvarları sallar horultusu ama ben horlamıyorum diye diretir

anneannem ve dayıma uyguladığım kayıt yönteminden sonra aylarca tüm sülale gırgırını yapmıştık ve artık her ikiside kabullenmekte

horlayan insandan haz almadığım gibi horladığını inkâr eden insana dalarım.

Bu horlayan kisiler de inatci cikiyor. Soyluyorsun, inanmiyor. Uyuyamiyorsun, problem sende diyor. Kanitlarini gosteriyorsun, yok bu fotovideo montaj bilmem ne oluyor.

Allahim kimseyi horlayan insanlarla sinamasin.

Çoğu horladığının farkında olmuyor. Bazısı da horladığı an kendi sesine uyanıyor.

İlginç bir durum. :)

Benim koca

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben horluyorum ama horlama sesim bebeksi bir kadifelikteymiş, öyle diyôlla.

Genellikle baba kişisidir. Bırak horladığını, salonda uyuyakaldığını da kabul etmiyor. "baba uyuyorsun, istersen yerine yat", "yok uyumuyorum, izliyorum hımph"

sensin uyumuyorum. Rüya görüyor bildiğin. ellam, babalar, hiç horlamaz, hiç uyumaz, hep zayıftır, fittir, hiç yaşlanmaz. :D

ses etmeyin.

Geri