Hometech HT1050 uydu alıcısı

• Kullanıcı tolga34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3721 gün önce görüldü
Selam arkadaşlar,
Uydu alıcısı alacağım. Hometech'in HT1050 modeli ilgimi çekti. Sizce alınır mı? sıkıntı yaşar mıyız? Sorun olursa teknik servis nasıldır? Almış kullanmış biri varsa açıklarsa çok sevinirim. Genelde okuduklarımda insanlar memnun.

tolga34; Dostum ben a101de çalışıyordum satılıyordu ve geri iade edildiğine rastlamadım herhangi bir problem olsaydı eğer müşteriler o kadar satılan cihazı geri getirirdi markası pek güvenilir olmasada satılıyordu, garantisini hiç bilmiyorum o konuda bir bilgi veremeyeceğim üzgünüm..

yaa bir yandan diyorum ki uydu alıcısı ne sorun çıkabilir ki ama kesin bulur beni o yüzden ne yapıyım bilemiyorum. Ama o kadar insan iade etmediyse iyidir herhalde çok mu satılmıştı birde acaba bir daha a101 lere gelir mi öyle ürünün tekrar geldiği oluyor mu

tolga34; Maalesef aynı ürün gelmiyor farklı farklı ürünler geliyor aynı markada olup farkli bir model uyduda gelebilir ama ne zaman geleceği mechul.

Anladım. Sitesinden baktım da şimdi, peki abi genel olarak Hometech ürünler nasıl şuan mesala bir tablet var iyi midir? Çok şikayet alıyo musunuz?

Abi selam A101'de Hometech'in uydu indirimi varmış Neo Gold 105 diye iyi midir o daha önce satmış mıydınız??

Abi selam A101'de Hometech'in uydu indirimi varmış Neo Gold 105 diye iyi midir o daha önce satmış mıydınız??

Ben a101den çıkalı çok oldu ama herhangi bir problem olmuyordu şuanki nasıl hiç bilmiyorum bakmadım ne desem yalan olur.

Geri