HolySpectre

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ay inanamıyor senin nasıl konun olmaz yahu senin gibi önemli bir şahsiyetin :p
Onun lugatında ben tripli hatun diye varım:D
Cemali uzun zamandır tanırım ama o nedense benimle denk geldiği her yerde yerde acaba omu der,benden başka Sade mi var ? Sade olmak kolay değil zor yetişiyor anlıyor musun sen:trip:
İyi ki varsın :cici:​

Ah ah liseli melankolik zamanlarını bilirim. :p
Aslinda en başlarda pek anlaşamazdik ki bu zamana kadar hala konusuyor isek bu en cok onun sayesinde. Kopmustuk aslinda ama arayip buldu beni :p sjxjs
Her zaman fazla melankolik oldugu icin sikayet ederdim zira ben gulmeyi severdim. Biraz ani sinirlendigim icin cok cikistigim zamanlar oldu yani kahrimi çok çekti, tüm cirkefliklerime rağmen arkadasligimizdan vazgecmedi ki bu yüzden bile benim için çok kıymetli. Evet ben onu biraz ruhsuz buldugumu söylerim her zaman. Sinirlenmiyor adam arkadaş naptiysam sinirlendiremedim ki bu benim için nadir bi olaydır. (Belami ariyom evet :sırıt:)Olgundur, efendidir kimseyle problem yasamaz. Henuz biriyle tartistigina sahit olmadim(ya da kadar az ki unuttum) cok enteresan degil mi cidden ya? Olaylar karşısında daima akılcı yaklaşmayı tercih eder, duyguları biraz daha arka planda ve ben bu durumu yadirgiyorum çünkü tam tersiyim. Aslinda biraz da ozeniyorum bu hallerine. Hayati, insanlari çözmüş gibi öyle bir dinginliği var. Oysa belki de icinde ne firtinalar kopuyordur :p
Sen de iyi ki vardin ama bu aralar yoksun :aeg: Niye yazmiyon ha HolySpectre :liv:

Ara sira karsilastigim, nadir rastlanan efendi kisiliklerden birisi..

Nice 1 aza ya. Viçırcı olması hasebiyle kan çekiyor ayrıca.​

Teknik Admin tabi başka bir yerde.

Sanalda tanidigim en efendi insanlardan birisi.

cok kral cocuk valag hayalimdeki yonetici sıfatını tasior diger forumda Xd

Geri