Daha önce Erdoğan’a oy veren Türkleri ülkeden atacağını söylemişti. Tabi bu ne kadar gerçekçi bilmiyorum. Oradaki arkadaşlar daha iyi bilir : dddgurbetciler nedio bu duruma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha önce Erdoğan’a oy veren Türkleri ülkeden atacağını söylemişti. Tabi bu ne kadar gerçekçi bilmiyorum. Oradaki arkadaşlar daha iyi bilir : dddgurbetciler nedio bu duruma
Türkiye derken şimdi Hollanda yada el attın demek yoksa NATO gizli üyesimisin sen SjssjsnSiyasette biat kültürleri olmadığı için seçmenler kendilerinin sorunlarıyla fazla ilgilenmediği, ülkeye zarar verdiği,..... kanısında olduğu iktidar parti ve partilerine rahatca sırtını dönebiliyor ve anında cezasını kesiyorlar. Bu tip ülkelerin iktidar partileri Türkiye'yi kıskanıyorlar çünkü, Türkiye'de iktidar ne kadar başarısız olursa, ülkeye zarar verirse,..... o kadar seçmeni tarafından seviliyor ve sahipleniyor. Hollanda'nın böyle bir seçim sonucuna ihtiyacı vardı. Hata yapanlar seçmeni tekrar kazanmak için şapklarını önüne koyup nerede hata yaptıklarını sorgulayacaklardır.
Peki istese atabilir mikiDaha önce Erdoğan’a oy veren Türkleri ülkeden atacağını söylemişti. Tabi bu ne kadar gerçekçi bilmiyorum. Oradaki arkadaşlar daha iyi bilir : ddd
Böyle bir şeyin hukuksal dayanağı olmaz sanırım :ddPeki istese atabilir miki
Yayının tamamını izlemedim. Linkte var. bilmiyorum ben sadece paylaştığım kısa yeri izledimBiz bunu biliyoruz...cözüm mü sunuyor n'apiyo bu ilticaci?
Tamam en son seni gönderecek xdWilders rahmetli dayim ile ayni okulda okudu, o donem ciddi bir yabaci ceteler sorunu vardi Venloda, bir cok cinayet oldu tabi Venlo'nun adi bu cetelerle aniliyordu. Cogu Turkiye'ye kacti, ölenler de oldu, donemin Turklerle isbirligi yapan Frenkie yanilmiyorsam hala icerde. Dayimin demesine gore Wilders'in annesinin bi donem yabancilarla adi anilmis, iyi bir genclik yasamamis burada. Simdilerde ne cete var ne de uyusturucu o kadar yaygin Venloda ama asil sebebin bu oldugunu dusunduk hep.
Alin size Venlo dedikodulari .p
Ben vatandasim kardes...Tamam en son seni gönderecek xd
Hiç bir şey olmaz, bu tipler sırf oy için böyle sivri konuşurlar ama sonra susarlar. Bizimki de rahibi vermem, faizi yükseltmem, Yunan başbakanı ile asla konuşmam, katil Suudi Arabistan, İsveç ve Finlandiya'nın Nato'ya girişini asla kabul etmeyiz,..... demişti ve bugüne bak neler kaldı o söylemlerden anlarsın. Bu tiplerin siyasi vizyonları böyle.AKP'li Türkleri ne zaman kovacak acaba, birkaç ihbar yapacağım da..
Bilgisi olan haber versin çocuklar.
şakası bir yana gerçekten kovabilirmi ki yaAKP'li Türkleri ne zaman kovacak acaba, birkaç ihbar yapacağım da..
Bilgisi olan haber versin çocuklar.