Hollanda'nın Derdi Ne?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Sen halkı bütün dünyanın sana karşı olduğuna inandırırsan ne olur ? Halk milli duygularını kabartıp mantıklı düşünmeyi bir kenara bırakır ve senin savunduğun şeyin peşinden koşar.O dakikadan sonra halkın fikri kendi öz iradesi değil senin oluşmasını istediğin onlara empoze ettiğin fikirdir. Türkiye içinde halkı Hayır diyenlerin terorist olduğuna , fetocu olduğuna , İşidci olduğuna ikna etmek için bu yöntemi denemediler mi? Şimdi halk kendi amcasını teyzesini sırf hayır diyor diye teroristlerle bir tutmuyor mu ?

Hollanda ve Almanya ile yaşananlar siyasal bir taktiktir.Bildiğin halkı galeyana getirme eylemi

Bunlari kendi kafaniz uydurmayin kimse haykrcilar vatan haini vede terörist demedi onuda yine uyduran hayircilardir

Bunlari kendi kafaniz uydurmayin kimse haykrcilar vatan haini vede terörist demedi onuda yine uyduran hayircilardir

[YOUTUBE]T1ZZfjRWszc[/YOUTUBE]

Beni siyaset konuşan diğer şarlatanlarla karıştırma güzel kardeşim
ne konuştuğumu da neyi savunduğumu da bilecek kadar aklım başım yerinde çok şükür.
Siyasete at gözlğüyle bakıp bana ( iki araç tekerini merkezleyen mil ) lik yapma

[YOUTUBE]T1ZZfjRWszc[/YOUTUBE]

Beni siyaset konuşan diğer şarlatanlarla karıştırma güzel kardeşim
ne konuştuğumu da neyi savunduğumu da bilecek kadar aklım başım yerinde çok şükür.
Siyasete at gözlğüyle bakıp bana ( iki araç tekerini merkezleyen mil ) lik yapma

Aklin varsa sandikda kullanirsin

İki gün sonra Hollanda'dan özür mesajı veyahut bir şekilde ilişkiler düzelir . Herkes istediğini alır oyunu toplar kafa yormaya gerek yok fazla .

Dotleri havalandi. Ne oldu? Aleme rezil oldular. Bu korkak adamlarin birden sesleri cikmasi da ayri ironi. Cogu kisi herseyin farkinda, Hollandalilarinda.

Bu tür yorumlasmaya girince, konu ve konunun kalitesi de düsüyor beyler.
Kendinizi daha düzgün cümlelerle ifade edemiyor musunuz acaba?

Hollanda'nın aldığı tutum tabi ki büyük bir krize gerekçedir. Her seçim dönemi bizim İsrail'e çattığımız gibi bu defa da onlar bize karşı tavır aldı.
İşin kınanması yada eleştirilmesi bir yana dursun, bu AKP'nin bizi bütün dünyaya rezil ettiği gerçeğini değiştirmiyor. "Güçlü Türkiye" masallarının bir özeti hüveyitinde. E gidip de ikide bir Avrupa ülkelerine çatarsan ve siyasi gerilimler çıkartırsan, "üzerine mültecileri salarım" dersen, "sen kimsin Avrupa" diye hamasi nutuklar çekersen günün birinde böyle bir olayla karşılaşman muhtemel olur. Mesela Türkiye gerçekten de güçlü bir ülke olmuş olsaydı bunları yapabilirler miydi? Hiç zannetmiyorum.

AKP krizlerden beslenen ve bunu lehine çok iyi çeviren bir iktidardır. Bu olayı da evirip çevirecekler ve mağdur edebiyatı yaratacaklardır. "Bakın tüm dünya bize karşı", "Haçlılar", "kıskanıyorlar, büyümemizi istemiyorlar", "hayır diyenler bu saftadır" vs gibi onlarca argümanı şimdiden işitebiliyorum.

TBMM 2008’de bir kanun çıkarmış, tam bilmiyorum ama kısaca şöyle; Yurt dışında temsilciliklerinde ve gümrüklerde seçim-referandum propagandası yapılamaz.

Almanya, Hollanda ve diğer olkeler bizim çıkardığımız ama tanımadığımız kanuna istinaden propoganda yapamazsın diyor. Buraya odaklanın bence. Hoş, iktidar bile bunu kaçırıyorsa.

Ayy bayılacağum daa.
Ben gideyim bari. Kahve yapayım kendime.

Hollanda Türk bakanımıza karşı bir eylem gerçekleştiriyor ve burada eleştirilen hükümet Türk'ün Türkten başka dostu yoktur tezi burada çürümüş oldu ne yazık ki çok üzücü bir durum

Lütfen tartışmayı kişiselleştirmeyiniz. Konu dışına çıkmayınız arkadaşlar.

Kişisel tartışma içerikli mesajlarınız silindi.

Hollanda'nn bu tutumu iki tarafa da yarıyor. Hollanda'da seçime oynuyor. Bizimkilerde mağdur edebiyatıyla seçime oynuyor. Nasıl ki Tayyip Erdoğan Davos'da ki çıkışıyla seçime oynadı ve başardı. Hollanda'da aynı taktik. Hollanda sağ kesimi şaha kalktı şimdi.

Hollanda ve Almaya'nın seçime oynamalarını eleştirirken Türkiye ne yapıyor peki? Mevcut yönetim de referanduma oynuyor şuan, her zaman ki boş laflarıyla ortamı germekten başka bir işe yaramıyorlar. Daha yarım saat önce radyodaki haberlerde duydum, başbakan 16 nisan'da Hollanda'ya gereken cevabı gurbetçilerin vereceğini türünde bir cümle kurmuş. Hollanda ne takar senin referandumunu?
Ve referandumda "hayır" oyu verecek kişileri fetöcü ve terörist diye etiketledikleri yetmiyor gibi şimdi de "hollandanın derdi hayırcılarla aynı" diye bir cümle kurulmuş. Acıyorum sizin ve savunduğunu nefret yönetimine, sizden olmayan herkes terörist ve kötü öyle değil mi? Ne çabuk unuttunuz PKK ile masaya oturduğunuzu kollarınızı açıp Fetullah Gülen'e ülkene dön diye şovlar yaptığınız? Başınızdaki nereye çekerse oraya gidiyorsunuz, çok yazık.

Çok gaza geldim. Bu cuma'yı roterdamda kılalım!

Rutte normalde boyle kararlar alacak biri degil. Fakat tam secim oncesi sag kesime goz kirpti bu hamlesiyle ve basarili da oldugunu dusunuyorum cunki butun partiler destekledi. Secim donemi boyle bi istek normal karsilanmaliydi diplomatik skandala donusturulmemeliydi bizimkiler tarafindan. Fakat bakanin sadece konsolosa girip 5 dakikalik ugrama istegine karsi cikmak cok cirkindi. Konsolos onunde korkunc seylere sahit oldum. Aramizda pkklilar vardi cevreye tas atiyorlardi araclar zarar veriyorardi, aralarindaki konusmalara sahit oldum. Veeee en tuhafi Turkiyedeki en ufak bir olayda canli baglanti yapan Hollanda medyasi fotograflarla yetindi.

Afedersin, kadını tuvalete bile göndermemişler. Çok zoruma gitti. 2 saatlik yol orası bize.
Arabam arızalıydı. Kiralık araba bulamadım gece. Yoksa belkide orada karşılaşabilirdik nilü. Allah sizden razı olsun. Yanlız bırakmadınız Bakanımızı.

İSRAİL ezanı yasakladı gıkınız çıkmadı YUNAN askerleri adamıza çıkıp meydan okudu gıkınız çıkmadı şimdi çıkmış mağduru oynuyorsunuz

Geri