Hollanda'nın Derdi Ne?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Hollanda, Dışisleri Bakanımızı taşıyan uçağa iniş izni vermeyerek bir skandala yol açtı. Bunun yankıları devam ederken bu defa aile bakanımızın kara yoluyla gelişini engellemek için yolu kapattılar.
Şimdi soru şu ; Başta Almanya olmak üzere Hollanda ya ne oluyor?

Cunku klasik oy taktığını uyguluyorlar. Yabancıların üzerine oynamak her zaman prim yapıyor
Son derece cahilce, saygisizca, demokratik olmayan bir harekettir.

Hükümet in derdi ne diye soru yöneltmek daha mantıklı olur .
Adamların bizimle bir derdi yok bizimkiler kaşınıyor. Dertsiz başımıza dert açmaya çalışıyorlar.

Hollanda nin derdi hayircilarla aynı :) ama başaramayacaklar

Hollanda da ulkem gibi kendi secmenine oynuyor.
Zannedersem secim arefesindeler-mis.

Totoları kaşınıyor :)
Ben hükumet yanlısı değilim, ancak şu an ki tutumlarını bir "hayırcı" olarak destekliyorum.

Sen halkı bütün dünyanın sana karşı olduğuna inandırırsan ne olur ? Halk milli duygularını kabartıp mantıklı düşünmeyi bir kenara bırakır ve senin savunduğun şeyin peşinden koşar.O dakikadan sonra halkın fikri kendi öz iradesi değil senin oluşmasını istediğin onlara empoze ettiğin fikirdir. Türkiye içinde halkı Hayır diyenlerin terorist olduğuna , fetocu olduğuna , İşidci olduğuna ikna etmek için bu yöntemi denemediler mi? Şimdi halk kendi amcasını teyzesini sırf hayır diyor diye teroristlerle bir tutmuyor mu ?

Hollanda ve Almanya ile yaşananlar siyasal bir taktiktir.Bildiğin halkı galeyana getirme eylemi

Herkes seçmenine oynuyo. Hollandalı sağcıların bu tutumu, hollandada sempati buluyo. Hollanda çomarı " bah hele ne gadar da dirayetliyik pis Ortadoğululara haddini bildirdik" diyo. Bizim kuzular da "vayyy demek bana posta koyarsın haa, reis sizi bitirecek dostum" diyo. Alan memnuuun satan memnun. Seçimler sonrası " bizim aslında Hollanda ile ilişkilerimiz çok eskiye dayanır. Ortak atalarımız var. Amca çocuu sayılırız" diye barışacaklar. Bıktım bu tiyatrolardan

Petrol Ofisini hollandaya satmadan once dusuneceklerdi yaptirimlarini. Sunu anlamak ne kadar zor olabilir ki. Avrupa ülkeleri, kendi ülkelerinin, başka bir devletin propaganda alanı olmasını istemiyorr. 2008 de TBMM den bu konuda cikmis kanun da var oysa.

Petrol Ofisini hollandaya satmadan once dusuneceklerdi yaptirimlarini. Sunu anlamak ne kadar zor olabilir ki. Avrupa ülkeleri, kendi ülkelerinin, başka bir devletin propaganda alanı olmasını istemiyorr. 2008 de TBMM den bu konuda cikmis kanun da var oysa.

Allah Allah ben hic duymadım bunu. Petrol Ofisi ne zaman ve kim tarafindan Hollandaya satildi?

Sevgili yasemen
PO sirketi Türkiyenin şirketi değildi zaten
Avusturya'nın OMV adlı bir şirketinindi onlarda Hollandalılara sattılar bu şirketi
ayrıca satış tamamlanmış değil , anlaşma sağlanmıştı sadece
yani burada bizi doğrudan ilgilendiren bir konu yok malesef

dun sayin Meral Aksener Eskisehir'deydi dedi ki yarin insallah Kutahyada olacagiz dokuz tane salon bizimle antlasmasini iptal etti onuncuyu bulduk.
ama olsun onu da iptal ederlerse ben de tek tek evleri ve dukkanlari gezerim.

simdi avrupada magduriyet edebiyati bu da turkiyedeki durum .

Bununla beraber AB tarafından Türkiye'ye mali yardımlar durduruldu :) Gözün aydın Türkiye suriyelilere Türkiye cebden para verecek yardımda kesildi istikrar büyüyüyor Türkiye büyüyor . Bununla beraber son duyumlarıma göre İsvec tarafındanda bir engelleme söz konusuymus .

Sen ülkende 19 mayıs 23 Nisan 29 Ekim Gıbı ülkenın milli bayramlarını engelleceksın . Sana Muhallif olan kısılerın otel salon acık hava toplantılarını engeleyeceksın ve buna demokrası dıyeceksın ancak bir baskası sana bunu yapinca Kıyametı koparacaksın . Pekı nerede senın demokrasi anlayısın demezler mı .

hollanda da türkiyenin gelişmesini istemeyen dış mihraklardan biri. çünkü türkiye gelişirse hollandadaki gibi eşcinsellere ayrıcalıklar tanınacak ve toplum baskısı altında yaşamayacaklar. tabii ne olacak hollandadaki eşcinseller de türkiyedeki bu ayrıcalıklardan faydalanıp daha güzel bir hayat yaşamak için türk vatandaşlığı alacaklar... hollanda bundan korkuyo. :cici:

Aynen Bu bilgıyı ben vermısdm yasemen `e Orada bilgi eksikliği var ancak şunuda unutmayalım PO Önce katil siyonist Tramp-Doğan holdinge satıldı, bu grup milli petrol şirketimizin kaymanı yedikten sonra, iyi karlarla emperyalist avusturyaya satmış, onlarda yeterince kaymak yemişler ki, diğer emperyalist kahpe sömürücülere satmış ve biz de sadece seyrediyoruz!.

Sevgili yasemen
PO sirketi Türkiyenin şirketi değildi zaten
Avusturya'nın OMV adlı bir şirketinindi onlarda Hollandalılara sattılar bu şirketi
yani burada bizi doğrudan ilgilendiren bir konu yok malesef

Ve perde iner, 1943 Avrupa'sı Ufuk'ta görünür.

Rutte normalde boyle kararlar alacak biri degil. Fakat tam secim oncesi sag kesime goz kirpti bu hamlesiyle ve basarili da oldugunu dusunuyorum cunki butun partiler destekledi. Secim donemi boyle bi istek normal karsilanmaliydi diplomatik skandala donusturulmemeliydi bizimkiler tarafindan. Fakat bakanin sadece konsolosa girip 5 dakikalik ugrama istegine karsi cikmak cok cirkindi. Konsolos onunde korkunc seylere sahit oldum. Aramizda pkklilar vardi cevreye tas atiyorlardi araclar zarar veriyorardi, aralarindaki konusmalara sahit oldum. Veeee en tuhafi Turkiyedeki en ufak bir olayda canli baglanti yapan Hollanda medyasi fotograflarla yetindi.

Aile ve sosyal politikalar bakanı Fatma Betül Kaya Hollandalı yetkililere demokratik ifade özgürlüğümü kısıtlayamazsınız diyerek tepki gösteriyor, oysa Türkiye'de ifade özgürlüğünü kullanmak isteyen milletimiz terörist ilan edilerek hakarete uğruyor
Etme bulma dünyası Allah aynısını yaşatıyor
mavi marmaraya benzedi olay israil gelmeyin vururum dedi bizimkiler yolladı 9 kişi öldü ne oldu sonradan dost olduk ab de buradaki vatandaşı bölüp başıma bırakıyorsunuz gelmeyin dedi ama ben mağdurum oyunu için gidiyorsun

1325542.png

Hükümet in derdi ne diye soru yöneltmek daha mantıklı olur .
Adamların bizimle bir derdi yok bizimkiler kaşınıyor. Dertsiz başımıza dert açmaya çalışıyorlar.

Neden bizim hukumet kaşiniyor bir anlatda dinleyelim

Geri