-
-
-
-
-
Hollanda'da İneğe tecavüz eden Karabük'lü bir Türk sınır dışı edildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten insan olsa adam olsa para vermesine de gerek kalmayacak insan gübi bir ilişkisi sevgilisi eşi vs olurdu demekki değil hayvan diyip mahlukata da hakaret etmekten utanıyorum valla doğasına aykırı şeyler yapan tek canlı insanoğlu malesefPara karşılığı bunu bir kadınla yapabilir aslında ama sapkın düşünceler sonucu bu.
Canım bu konuda bir bulgu var ama bunu burda söylemem doğru olmaz bende çok şaşırmıştım ilk duyduğum da.Zaten insan olsa adam olsa para vermesine de gerek kalmayacak insan gübi bir ilişkisi sevgilisi eşi vs olurdu demekki değil hayvan diyip mahlukata da hakaret etmekten utanıyorum valla doğasına aykırı şeyler yapan tek canlı insanoğlu malesef![]()
Dur biraz daha derinleştireyim sdjhsdf@No Pasaran abi sen de az provakatif haber sevdalısı değilsin haha
Gündemdeki tüm noktalar var Karabük dahil hahaha
yana yatmalı emoji gibi güldüm bdgjhdhDur biraz daha derinleştireyim sdjhsdf
Ah gurbetçiler ahh, yine yaptınız yapacağınızı dsklfjsdl
Sanırım bu da bir tür cinsel eğilim ruhsal bozukluk saffası çok fazla yaşanıyor malesef bu şahıs Türkiye de olsa bu kadar ses getirmezdi diye düşünüyorum başka bir ülkenin gündemine düştüğü için duyuldu sadeceCanım bu konuda bir bulgu var ama bunu burda söylemem doğru olmaz bende çok şaşırmıştım ilk duyduğum da.
Şeytan ayrıntıda gizli dfjsdlfyana yatmalı emoji gibi güldüm bdgjhdh
Vaziyet alın gurbetçiler burayı karıştırır benden söylemesi kjkjkjkhk bombanın pimini çekti mazlum ahahahaDur biraz daha derinleştireyim sdjhsdf
Ah gurbetçiler ahh, yine yaptınız yapacağınızı dsklfjsdl