Hollanda'da İneğe tecavüz eden Karabük'lü bir Türk sınır dışı edildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kızlar
erkekleri şunların diline düşürdünüz
helal olsun

Yurdum insanı gittiği her yerde iz bırakır kjkjkjkjkb

töbe yarebbim yaa ne hayvanlar var

Allah belasını versin ya böyleleri yüzünden ülkenin adı iyice ayyuka çıkıyor.

Para karşılığı bunu bir kadınla yapabilir aslında ama sapkın düşünceler sonucu bu.

Para karşılığı bunu bir kadınla yapabilir aslında ama sapkın düşünceler sonucu bu.
Zaten insan olsa adam olsa para vermesine de gerek kalmayacak insan gübi bir ilişkisi sevgilisi eşi vs olurdu demekki değil hayvan diyip mahlukata da hakaret etmekten utanıyorum valla doğasına aykırı şeyler yapan tek canlı insanoğlu malesef :(

• Beğen
Tepkiler: ne
Zaten insan olsa adam olsa para vermesine de gerek kalmayacak insan gübi bir ilişkisi sevgilisi eşi vs olurdu demekki değil hayvan diyip mahlukata da hakaret etmekten utanıyorum valla doğasına aykırı şeyler yapan tek canlı insanoğlu malesef :(
Canım bu konuda bir bulgu var ama bunu burda söylemem doğru olmaz bende çok şaşırmıştım ilk duyduğum da.

Canım bu konuda bir bulgu var ama bunu burda söylemem doğru olmaz bende çok şaşırmıştım ilk duyduğum da.
Sanırım bu da bir tür cinsel eğilim ruhsal bozukluk saffası çok fazla yaşanıyor malesef bu şahıs Türkiye de olsa bu kadar ses getirmezdi diye düşünüyorum başka bir ülkenin gündemine düştüğü için duyuldu sadece

• Beğen
Tepkiler: ne
Hollanda basını, Laura isimli ineğe defalarca tecavüz eden Mehmet isimli Türk vatandaşını konuşuyor:
• Mehmet tutuklandı ve sonrasında İstanbul'a sınır dışı edildi ancak herhangi bir ceza almadı.
• Laura, insanlara karşı son derece stresli ve tedirgin kalmaya devam ediyor. (NOS)

Laura, insanlara karşı son derece stresli ve tedirgin kalmaya devam ediyor. (NOS

Tövbe estağfurullah ahahah bir an inek olduğunu unuttum ismi benden güzelmiş. Şimdi Türkiye deki lauralar düşünsün :(

Geri