Hollanda’da 89 milyon Euro toplandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Hollanda'da deprem bölgesine yardım kampanyasında toplanan bağış 89 milyon avroya yaklaştı​

Hollanda'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Türkiye ve Suriye'deki vatandaşlara yardım toplamak için yapılan ortak canlı yayın öncesinde 28,6 milyon avro olan toplam bağış, yayın sonrasında 89 milyon avroya yaklaştı.​

Selman Aksünger |16.02.2023

Hollanda'da deprem bölgesine yardım kampanyasında toplanan bağış 89 milyon avroya yaklaştı

AMSTERDAM​

Ülkedeki 11 STK'nin ortaklaşa düzenlediği Giro555 isimli yardım organizasyonu tarafından yapılan açıklamada, çok sayıda televizyon ve radyonun yayınladığı "Ulusal eylem günü"nde toplam bağış miktarının 88 milyon 921 bin 468 avroya ulaştığı belirtildi.
Açıklamada, ortak canlı yayın öncesinde 28,6 avro olan toplam bağışın, yayının başlamasının ardından gün sonunda yaklaşık 89 milyon avroyu bulduğuna işaret edildi.
Kampanyaya destek olmak için binlerce işletmenin bugünkü hasılatını depremzedelere bağışladığı kaydedilen açıklamada, çok sayıda sanat eserinin açık artırmayla satılarak gelirin Giro555 hesabına yollandığı ifade edildi.

Bu paradan ne kadari gider bölgeye sizce diye, bir pim cikarayim.
Allahuekberbum.

Karsu Dönmez çok çalıştı bunun için.
o da Hataylı, bir çok akrabasını kaybetti depremde

• Beğen
Tepkiler: W

1:44 sonrası öyle derinden bir isyandı ki, birkaç gündür durdurduğum gözyaşı bezlerimi yine aktifleştirdi. karsu’yu, merhametini, olaylara bakışını çok seviyorum. iyi ki bu ülkeyle bağlantısını da kesmemiş ve tanımışız böyle bir yeteneği ve kalbi. yine duygusalım.

1:44 sonrası öyle derinden bir isyandı ki, birkaç gündür durdurduğum gözyaşı bezlerimi yine aktifleştirdi. karsu’yu, merhametini, olaylara bakışını çok seviyorum. iyi ki bu ülkeyle bağlantısını da kesmemiş ve tanımışız böyle bir yeteneği ve kalbi. yine duygusalım.

Peki sarci secimi ? Icim urperdi.

İyi dayanmış ben ağlamaktan söyleyemezdim :(

Geri