Hollanda Ziyareti İçin Nedenler..

Konu sahibi son olarak 314 gün önce görüldü
my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-26__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-29__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-25__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-36__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-37__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-11__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-28__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-39__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-22__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-31__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-9__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-2__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-6__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-35__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-13__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-24__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-19__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-27__880.jpg

my-home-the-netherlands-in-40-beautiful-photos-5__880.jpg

. kaynak .
1rk9DB.png

Manzaralar birbirinden güzelmiş.

Ne demek ???

Yorum yaparken sizden izin mi almamız gerekiyordu. Neye anlam veremediniz? Neyin açıklamasını bekliyorsunuz acaba? Asıl size 3 soru işareti.

İzin almanız gerektiğini düşündüren nedir?
Neye anlam veremedim, hiçbir Türkçe metin içermeyen bir fotoğrafı yorum olarak göndermiş olmanıza anlam veremedim.
Konuyla alakasını anlayamadım, üstün ilminizle bizleri aydınlatırsanız çok memnun olurum daha fazlada size cevap vermeyeceğim iyi forumlar..

Dogma buyume Hollandaliyim boyle manzaralar gormedim .p

Bugün yediğimiz 'Turuncu' havıçlar Hollanda menşeilidir, evet havuç önceden Turuncu değildi.

Bu da Holland ile alakadar lüzumsuz 1 malumat.

İzin almanız gerektiğini düşündüren nedir?
Neye anlam veremedim, hiçbir Türkçe metin içermeyen bir fotoğrafı yorum olarak göndermiş olmanıza anlam veremedim.
Konuyla alakasını anlayamadım, üstün ilminizle bizleri aydınlatırsanız çok memnun olurum daha fazlada size cevap vermeyeceğim iyi forumlar..
Konuya yaptığım yoruma ??? gibi hiçbir Türkçe metin hatta metin içermeyen bir mesaj ile cevap vermeniz de bana hiçbir anlam ifade etmedi.

Üstün ilmim ile sizi aydınlatayım. Amsterdam'da -ki kendisi konusunu açtığınız ülke olan Hollanda'nın başkenti- bir uyuşturucu türü olan magic mushroom yani sihirli mantarın satışı ve tüketimi belli yasal çerçevelerde serbest. Yine bilmediğiniz gibi Hollanda bu konuda bazı mizahi tepkilere de hedef oluyor dünya genelinde. Ben de Hollanda'ya gitmek için sebeplerin sıralandığı bir konuya mizahi yönden başka bir sebep ekledim.

Attığım her mesaj için size açıklama yapmamı beklemiyorsunuzdur umarım. Hem suçlu hem güçlü tavırların lüzumu yok. Bir daha bana yazmayacakmış, kusura bakmayın hayranınız değilim. Hayatımdan da hiçbir şey eksilmez tıpkı hiçbir şey katamayacağınız gibi.

Öğrenmek istediğiniz herhangi bir şey olursa çekinmeyin. Üstün ilmim ile her zaman size açığım.

Geri